Bal oldali petefészek szurkálás, mindjárt megjön érzés, enyhe mellfájdalom hónaljból, és 2 nappal ezelőtt barnás folyás, és 28-30 naposak a ciklusaim, ma a 28. még semmi, csak enyhe pár perces görcsölgetés és szúrás. Lehet terhesség?
Figyelt kérdés
2017. márc. 6. 20:13
1/6 anonim válasza:
Ezek tipikusan menzesz elotti ES koraterhes jelek is lehetnek.
2/6 A kérdező kommentje:
hát a tipikus az relatív mert kinek mi a jele...:) de nekem semmi szurka sem semmi nem szokott lenni csak a mell fájdalom de az már 5 nappal előtte. csak a poén az egészben hogy multhónapban 2 nap alatt letudtam a havim, és mikor hivtam a dokim mondta h nem baj mert megjött...hát pislogtam egy kicsit...de csináltam 4 napja egy tesztet ami valami piszok halvány de 2 csikos, csak a kérdés hogy megmarad e...én ezeket ami van most azt nem igazán tudom betudni menzis előjelnek mert semmi sem szokott lenni csak a mellfájdalom. a barnás folyás állítólag lehet beágyazódási jel menzi előtt 2 v 3 nappal ugy tudom...
2017. márc. 6. 20:24
3/6 anonim válasza:
Oke. Szoval van egy pozitiv terhessegi teszted, es azt kerdezed lehetsz-e terhes? 😂😂😂
4/6 A kérdező kommentje:
igen mert utánna amit csináltam az meg negativ lett és ugyan az a teszt volt és rá 2 napra csináltam...
2017. márc. 6. 21:16
5/6 A kérdező kommentje:
Bocsi ezt tényleg nem irtam le
2017. márc. 6. 22:04
6/6 anonim válasza:
menszi előtt 2-3nappal már nem beágyazódás van valószinüleg mensi lesz. de kívánom hogy ne igy legyen. nekem már volt ilyen. mensi lett. amikorterhes lettem,nem barnáztam,és nem is jött meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!