A petefészek ciszta tünete lehet mellfájdalom? Please help!
Figyelt kérdés
Nem jön meg már 7 napja, de mivel 3 napot szokott késni, én ezt 4 napos késésnek veszem. MÉG SOHA NEM KÉSETT 7-8 NAPOT A MENSIM, ÉS SOHA NEM MARADT KI. Teszteltem, - lett. Más verziókon töröm a fejem:
A mellem már több, mint egy hete fura, de mind a kettő. Nem erősen, de fájdogál. Mivel nem jött meg, és nega. a teszt, cisztát vettem számításba. Ezért érdekel,- kérlek, akinek már volt petefészek cisztája, írd meg, hogy a mellben érezhető e olyankor fájdalom, változás. Köszi :-)
2010. jún. 2. 20:05
1/13 anonim válasza:
Én nem éreztem a mellembe fájdalmat. Csak azt, hogy a bal oldalam kegyetlenül szúr és nem jön meg. (petefészkemnél) Ultrahangra küldtek, mert azt hitték vakbélgyulladásom van és vérvételre aztán kiderült ultrahangon, hogy cisztám van. Nekem 1-2 hetet is szokott késni mostanába Pedig régen napra pontosan jött meg.:S Elvileg a mensimnek most kéne elmúlnia, de még meg se jött közbe a mellem meg fáj és a pocim is.:S Sajnos ilyen nekem is szokott lenni, de remélem csak a sulis izgulások miatt.
2/13 A kérdező kommentje:
Múljon el hamar minden ilyen panaszod.
2010. jún. 2. 20:19
3/13 anonim válasza:
Én semmi változást nem tapasztaltam a cisztáknál a mellemben. Amikor igen, akkor a negatív tesztem ellenére nálam baba lett.
4/13 Victory82 válasza:
Szia!Nekem 6 éve volt petefészekcisztám,először a doki azt mondta,hogy lehet,hogy baba,de ha ciszta,akkor elég nagy.Nekem semmi tünetem nem volt,rendesen meg is jött,gyógyszert szedtem.Vártunk 2 hetet,hátha felszívódik és nem kell műteni,de sajna nem így lett.Otthon rosszul lettem és azonnali műtét kellett,kivették a jobb petefészkem felét is.Olyan görcsölő fájdalmat éreztem,hogy nem is tudom kifejezni szavakban!Az egyik 8cm,a másik 11cm volt és összetekeredtek!Azóta minden rendben van.Még szerencse,hogy rendesen jártam,járok dokihoz és észrevette!Szép estét!Viki.
5/13 anonim válasza:
Nekem is azt mondták h cistám van és nem is jött meg és a melleim is fájnak voltam vérvételen ultrahangon de azt mondták h végülis egészséges vagyok cs szedjek ilyen-olyan hormon pirulákat de én most ugy döntöttem h nem szedek semmit várok még egy pár hetet hátha felszivodik v kitávozik belölem elöb-utób cs meg lesz a havim...sok sikert!
6/13 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt és van cisztám, de a mellem nem szokott tőle fájni. Vagy mensi előtt szokott, de akkor nem annyira, amikor a baba jött, akkor majd leszakadtak előtte, de magától a cisztától semmi. Amúgy még a negatív ellenére nem adnám fel a reményt,nekem is az volt, és a vérvételes labor kimutatta a picit :) Sosem lehet tudni! Kívánom, hogy az legyen, amit szeretnél!
7/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm. És mindenkinek gyógyulást kívánok! Azért ha baba van a háttérben majd megírom.
2010. jún. 3. 15:31
8/13 A kérdező kommentje:
Ciszta nincs, egészséges vagyok. Orvos mondta, hogy szerinte ez baba, de még menjek vissza, mert a petezsákot nem látja még úgy, ahogy kellene, de ilyen előfordulhat, ha nem ciklus közepén fogant a baba. Remélem....
2010. jún. 11. 18:22
9/13 A kérdező kommentje:
Pozitív a teszt!!
2010. jún. 12. 03:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!