Nagyon kevés ha 30% a teherbe esés esélye, vagy 30% az esélye,hogy meg marad a baba azaz terhesség?
Teherbe eséskor 1 hónapban nincs ennyi esély, akkor sem, ha mindenkinél minden rendben van, ha 100% lenne, akkor az emberek többsége első hónapban megfoganna, holott ez inkább ritkaság.
Honnan vetted ezt a 30%-ot?
Józan paraszti ésszel (bár nem igazán értem, hogy mi ez a 30%; de most csak a kérdésedre válaszolok):
Nos, akkor ezel szerint az ellenkezőjére 70% az esély. A kettőt kell összehasonlítani: melyik, mennyivel több, vagy kevesebb.
Szerintem egyértelmű.
A 20-30%-ot arra szoktuk írni, hogy egy teljesen egészséges párnál tökéletesen időzített együttlétnél ennyi a terhesség kialakulásának az esélye.
Teljesen nem értem a kérdést. Ezzel a 30%-kal nem tudsz mit kezdeni, hiába tartod kevésnek. Ez ennyi és kész.
Most még az jutott eszembe, hogy az ellenkezőjére két verzió van:
-elkezdődik a beágyazódás, de nem sikerül valami miatt
-meg sem termékenyül a petesejt
Itt annyit tudok mondani, hogy nem mindegy, hogy miért nem alakul ki terhesség (még mindig egészséges párokról beszélünk)? Kialakul (30%) vagy nem, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!