A ciklus 21.napján a progeszteron szint alapján már sejthető a terhesség?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Vérvételre megyek a ciklusom 21.napján progeszteron szintet nézetni. Egyébként 25-26 napos a ciklusom. Ha esetleg sikerült ebben a ciklusban teherbe essek, akkor vajon ezen a vérvételen már lesz erre utaló jel? Magasabbnak kell lennie a progeszteron szintemnek?2021. júl. 14. 18:40
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem.
Egyszer megnézettem és 97 volt a progrszteronszintem, de nem lett terhesség belőle. Amikor terhes lettem akkor pont nem nézettem meg a 21. napon, de a kimaradt menzesz után 2 nappal hcg-vel együtt megnézettem és akkor csak 65 volt.
2/8 anonim válasza:
Eleve ha 25-26 napos ciklusod van korábban kellene menni, a 21. nap az 28 napos ciklusra van számítva.
A 21. napi progeszteronból maximum arra lehet következtetni, hogy ha nagyon alacsony akkor nem is lehet baba. (30 nmol/l alatt nem valószínű, 20 nmol/l alatt nagyjából lehetetlen)
3/8 anonim válasza:
Mikor én nézettem, nekem is magas volt, de nem voltam terhes.
De ahogy írják, 7 nappal ciklus vége előtt érdemes menni.
4/8 anonim válasza:
Sziasztok. Bocsi hogy itt kérdezek. Ezt a nőgyógyász tudja kérni vagy csak magánban tudom nézetni? Jövő pénteken megyek orvoshoz. Ciklus 23.napja óta barna pecsételésem van :( 28 naposak a ciklusaim pénteken kellene nem megjönnie.
5/8 anonim válasza:
En most voltam 21. napi vervetelen es a progeszteron szintem 93 volt. Ez magas átlag felett van jóval , meg is örültem hátha terhes lettem de kiderult hogy nem. Sajnos semmi összefüggés nincs. Az orvos mondta hogy ez nem terhessegre utal csak hogy hormonális problémám nincs
6/8 babingo válasza:
Nekem annyira alacsony volt, h azt mondtak, itt vmi nagyon nincs rendben - kiderult ra par hetre, h babat varok, mar a meres idejen elindult a folyamat :) vannak csodak 😊😊
7/8 anonim válasza:
Nem. Nagyjából ugyanannyi a progi szint a normál cikluson belül a luteális fázisban mint a terhesség elején.
8/8 anonim válasza:
4-es vagyok. Végül voltam augusztusi ciklusomban vérvételen. 81,9 nmol/l volt de baba nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!