Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklus 21.napján a progeszte...

A ciklus 21.napján a progeszteron szint alapján már sejthető a terhesség?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Vérvételre megyek a ciklusom 21.napján progeszteron szintet nézetni. Egyébként 25-26 napos a ciklusom. Ha esetleg sikerült ebben a ciklusban teherbe essek, akkor vajon ezen a vérvételen már lesz erre utaló jel? Magasabbnak kell lennie a progeszteron szintemnek?

2021. júl. 14. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem.

Egyszer megnézettem és 97 volt a progrszteronszintem, de nem lett terhesség belőle. Amikor terhes lettem akkor pont nem nézettem meg a 21. napon, de a kimaradt menzesz után 2 nappal hcg-vel együtt megnézettem és akkor csak 65 volt.

2021. júl. 14. 18:49
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Eleve ha 25-26 napos ciklusod van korábban kellene menni, a 21. nap az 28 napos ciklusra van számítva.

A 21. napi progeszteronból maximum arra lehet következtetni, hogy ha nagyon alacsony akkor nem is lehet baba. (30 nmol/l alatt nem valószínű, 20 nmol/l alatt nagyjából lehetetlen)

2021. júl. 14. 18:58
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

Mikor én nézettem, nekem is magas volt, de nem voltam terhes.

De ahogy írják, 7 nappal ciklus vége előtt érdemes menni.

2021. júl. 14. 19:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Bocsi hogy itt kérdezek. Ezt a nőgyógyász tudja kérni vagy csak magánban tudom nézetni? Jövő pénteken megyek orvoshoz. Ciklus 23.napja óta barna pecsételésem van :( 28 naposak a ciklusaim pénteken kellene nem megjönnie.
2021. júl. 14. 19:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
En most voltam 21. napi vervetelen es a progeszteron szintem 93 volt. Ez magas átlag felett van jóval , meg is örültem hátha terhes lettem de kiderult hogy nem. Sajnos semmi összefüggés nincs. Az orvos mondta hogy ez nem terhessegre utal csak hogy hormonális problémám nincs
2021. júl. 14. 21:28
 6/8 babingo ***** válasza:
100%
Nekem annyira alacsony volt, h azt mondtak, itt vmi nagyon nincs rendben - kiderult ra par hetre, h babat varok, mar a meres idejen elindult a folyamat :) vannak csodak 😊😊
2021. júl. 15. 07:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem. Nagyjából ugyanannyi a progi szint a normál cikluson belül a luteális fázisban mint a terhesség elején.
2021. okt. 26. 18:40
 8/8 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Végül voltam augusztusi ciklusomban vérvételen. 81,9 nmol/l volt de baba nem.
2021. okt. 26. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!