Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Önző és felelőtlen vagyok?

Önző és felelőtlen vagyok?

Figyelt kérdés

Első próbálkozós hónapunk még csak, de én úgy vagyok vele, hogy ha össze jön a babó akkor teszem le a cigit csak.

Szégyellem magam, de nem tudom rávenni magam, hogy hamarabb letegyem.

Viszont tudom magamról, hogy ha amint megtudom, hogy terhes vagyok akkor biztosan nem fogok rágyújtani, mert van kiért nem mérgezni a szervezetem!

Mi a véleményetek erről? :(

2023. febr. 16. 15:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
90%
Igen, az vagy. Mi más lennél, mikor tudod jól, hogy egy hónaposan lehet megállapítani a terhességet, de neked a tüdőd a fontosabb.
2023. febr. 16. 17:52
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem most teszed le? Mi akadályoz meg benne?

Én gyerektervezés előtt 3,5 évvel letettem. Nem esett nehezemre, mert egyszerűen egy viszonylag tiszta szervezettel szerettem volna egyáltalán nekiállni a gyerek témának.

2023. febr. 16. 19:11
 23/28 anonim ***** válasza:
26%
Én 2x raktam így le ők betegesebbek voltak hogy ezért vagy nem kitudja, a kicsinél már 10 éve nem. Cigiztem na ő vasból van
2023. febr. 16. 19:52
 24/28 anonim ***** válasza:
92%
2 évvel babatervezés előtt kell letenni. Annyi idő, míg a káros anyagai kiürülnek a szervezetből és már nem lesz hatással a magzatra. Szóval jó hlye vagy. Talán utánanézhettél volna mielőtt belevágsz a szaporodásba.
2023. febr. 16. 20:53
 25/28 anonim ***** válasza:
86%

Egyébként mégis miért vársz itt önigazolást? Várj...ööö, nemm nem baj. Dobj be mellé 2-3 sört is naponta, semmi baj nem lesz. Hátha ízlik a magzatnak is míg megkapja mire rájössz hogy terhes vagy. JA, mégse...

Az első 12 hétben van a legnagyobb veszélye bármilyen magzatkárosító hatásnak csak szólok. Azt ugye tudod hogy mire rájössz minimum 4-5 hetes vagy? Ha tervezed a babát, minimum 1-2 ÉVVEL előtte kell letenni a cigit. Hangsúlyoznám hogy HA TERVEZED. Ez ilyen formában lutri amit kigondoltál. Igazából neked mindegy. Ilyen hozzáállással még ha abba is hagyod amikor pozit tesztelsz, legkésőbb amint megszülsz rá fogsz gyújtani. De szép is leszel fél kézzel babakocsit tologatva miközben pöfékelsz, a cigitől büdös száddal, hajaddal, ruháddal a babád mellett. Dee, nyugtasd majd magad azzal hogy úgyis kezet mosol dohányzás után mielőtt a babádhoz nyúlnál, mert annyira fsza anyuka vagy...

2023. febr. 16. 21:06
 26/28 anonim ***** válasza:
92%
Majd ha 1,5 év múlva a meddőségi központ folyosóján üldögélsz akkor is azt fogod mondani, hogy majd ha pozitív lesz a teszt leteszed? Azt ugye tudod, hogy ha nem tudod letenni lehet soha nem lesz gyereked? (És ez igaz a párodra is, férfiak termékenységére ugyanolyan káros, ha nem károsabb a dohányzás, mint a nőkére)
2023. febr. 16. 21:54
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
A dohányzással az is gond, hogy már azelőtt károsíthatja a petesejtet, hogy az megtermékenyülne. A másik, amit előttem már írtak, hogy idő, mire megtudod, hogy terhes vagy és a korai terhességi+elvonási tünetek együtt valószínűleg durvábbak lesznek, mint külön.
2023. febr. 17. 00:53
 28/28 anonim ***** válasza:
88%
Ostoba vagy. Ennyit gondolok.
2023. febr. 17. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!