Aztán majd ha terhes leszel jön a "de túl nagy stressz lenne letenni, az még jobban árt a babának úgyhogy inkább cigizek tovább".
Amúgy most is mérgezed a leendő gyerekedet, a petesejtjeidnek is nagyon rosszat tesz ám a cigi... Szóval lenne kiért letenni, de keress kifogásokat nyugodtan :D
2023. febr. 16. 15:48
2/28 anonim válasza:
Igen, az vagy. Mert ha most sem tudod letenni, akkor 99%, hogy akkor sem fogod tudni, ha terhes leszel, majd szívod tovább, azzal nyugtatva magad, hogy az kevésbé árt a babának, mintha hirtelen letennéd.
Most nincs kiért nem mérgezni a szervezeted? Az nem baj, ha az elején mérgező, míg ki nem derül a terhesség? Az nem baj, hogy egy hátráltat a teherbeesésben?
A francokat fogod letenni, függő vagy és kész.
2023. febr. 16. 15:49
3/28 anonim válasza:
Jobb most letenni,mert idő amíg ez sikerül, ezt pedig jobb nem terhesen elkezdeni. Arról nem is beszélve,hogy idő amíg kitisztul a szervezeted a nikotinból.
Nem vagy önző csak nem túl jó dolog terhesen elviselni az elvonási tüneteket.
2023. febr. 16. 15:56
4/28 anonim válasza:
Nem azért vagy önző és felelőtlen, mert most szívod a bagót, hanem azért, mert terhesen letenni sokkal rosszabb lesz! Az elvonási tünetek miatti stressz többet árthat, mintha végig cigarettáznád az egész terhességet.
2023. febr. 16. 16:01
5/28 anonim válasza:
Én orvostól kérdezném, hogy addig is árthatok-e vele valamit, amíg nincs baba, de nem hiszem. Én orrspray függő voltam (heti 1 orrspray) 10 évig, az orvos azt mondta, hogy olyan anyagot tartalmaz, amitől meghalhat a magzat, rögtön abba tudtam hagyni, és nem is szoktam rá vissza. Nővérem a cigit tette le így örökre.
2023. febr. 16. 16:06
6/28 anonim válasza:
Mondjuk ez változó, én nem tudtam hogy terhes vagyok (gyógyszer mellett estem teherbe) és addig dohányoztam, amíg nem tudtam meg. Ahogy kiderült, rögtön letettem, és semmi elvonási tünetem nem volt, mert fejben tudtam, hogy más lehetőség nincs, mintha kitörölték volna a cigi tudatát is az életemből :D De nem mindenki viseli jól, és ha téged ez jobban megfog megviselni, akkor az valóban árthat. Ha tudod, hogy babát szeretnél, sokkal jobb lenne letenni időben, ne kockáztass hogy emiatt bármi gond is lehet a későbbiekben.
2023. febr. 16. 16:07
7/28 anonim válasza:
Nem tudom minek akarod sajnáltatni magad egyértelmű mik lesznek a válaszok ellenben kis millióan lesznek ugy terhesek, hogy nem készülnek rá…. Én is ugy lettem terhes, hogy még nem terveztük pozitív teszt napján letettem a cigit pont. Én nem azért dohányoztam mert függő voltam hanem mert szerettem.
2023. febr. 16. 16:11
8/28 anonim válasza:
Mondjuk az hulyeseg, hogy az elvonas miatti stressz tobbet art, mintha cigizne terhesen...
Ezt ne. Ez baromsag, elhihetitek. Ezerszer inkabb a stressz, mint a napi 1 doboz cigi terhesen.
En is terhesseg miatt tettem le a cigit, amint pozi lett a teszt. Az elejen egyaltalan nem is hianyzott, a 20. hetig hanytam, nem volt idom erre gondolni. Utana sajnos azert gondoltam ra par naponta, hogy milyen jo lenne ragyujtani, de persze nem tettem. Nem mondanam, hogy orasi toreskent eltem meg a leszokast, de nyilvan optimalisabb lett volna ezen mar boven terhesseg elott tullenni, csak nekem se volt erom akkor.
2023. febr. 16. 16:14
9/28 anonim válasza:
"Viszont tudom magamról, hogy ha amint megtudom, hogy terhes vagyok akkor biztosan nem fogok rágyújtani, mert van kiért nem mérgezni a szervezetem!"
Minden dohányos ezt mondja. 20-ból 1 tudja letenni, mikor poziztív a teszt.
Magadat áltatod.
2023. febr. 16. 16:16
10/28 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy ha én irányítanám ezt az országot, akkor a hozzád hasonlókat soha a büdös életben nem engedném szaporodni. Mivel én egyetemen tanultam, hogy milyen teratogén tényezői vannak a dohányzásnak, így egyszerűen halálbüntetést adnék annak, aki a gyerekét ennek kiteszi. De legyünk emberségesek, aki dohányzik, azt egyszerűen művileg meddővé kellene tenni, amikor kezd ivaréretté válni. Jó, tudom, kihalna az ország. De nem kell aggódni, hiszen akik hatalmon vannak, azoknak mindegy. Lehet ölni, mérgezni a magzatokat szabadon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!