Azt hiszem elengedjük ezt a hónapot is😭?
2023. febr. 13. 20:35
32/44 A kérdező kommentje:
[link] utolsó azért szerintem nem vagyok annyira vak meg dilis hogy csak én látom...neked is sok sikert🤷🙋
2023. febr. 15. 08:59
33/44 anonim válasza:
Nagyon vak vagy, ez egy negatív teszt. 😶
34/44 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem ...
2023. febr. 15. 09:02
35/44 A kérdező kommentje:
De nem is értitek azt irtam hogy csajok full pozitív??!mert nem ..nem irtam ilyet..csak hogy halványan látom...de ha ti nem akkor sajna nem tehetek rola...de remélem lesz erösebb hogy akik eddig nem látták majd látni fogják...
2023. febr. 15. 09:04
36/44 anonim válasza:
Buta vagy nagyon. Nem hiszem, hogy készen állsz egy gyerekre.
37/44 anonim válasza:
De ha ennyire pozitívak a tesztjeid, akkor miért az a kérdésed címe, hogy elengedjük ezt a hónapot is??
Nem kell ilyen hisztérikusnak lenni. Egy babának higgadt, nyugodt anyára van szüksége.
38/44 anonim válasza:
Hát akárhogy nézem ez mindenhogy negatív. Nincsen olyan, hogy kicsit pozitív meg gyengén negatív. A tesztjeiden a reagens helyét látod, semmi többet. Ha lenne eszed akkor nem délután tesztelnél, hanem a reggeli első vizeletből. Akkor talán - mondom nagyon nagyon talán - lehetne egy halvány teszted, de délutániból szinte esélytelen. De szerintem nem vagy terhes és meg fog jönni neked. Attól vagy ennyire hisztis.
39/44 anonim válasza:
Szegény milyen buta teremtés. 🤦😂
40/44 A kérdező kommentje:
Nos..befotoztam ami miatt kicsit reménykedtem...a középsö...de az alsón semmi..és lehet mindennek elmondani hogy idióta,bolond stb..deegy fix xepilt nem veszek...mert az egyiken semmi a másikon meg ott van és színes bármennyire nem láttátok..lehetek most mindenki szemében egy bolond vagy bármi fe szerintem más így hirtelen örült volna söt ...én még ennek ellenére is kivánom nektek akik szerint bolond vagyok hogy mielöbb legyen babátok...bocs ha bántó voltam,nem volt célom itt semmilyen szintű ingerkeltés vagy bármi...a lényeg 29.én sexeltünk és akkor volt ovus tünet is...ezért is teszteltem ilyen korán..de ha az utolsó mensit nézzük ami nálam változó mert 35-38nap is lehetett 5.én jött meg .. szóval sajnálom hogy nem sikerült ez most nekünk pedig tegnap egy picit reménykedtem..és ha túl örömmel csináltam hát ez van...azért is irtam mert van egy állandó betegségem ami miatt gyógyszert kell váltani ahogy kiderül hogy babás vagyok..de majd sikerül én bizom nagyon benne..és abban is akik évek óta várnak a babára mielöbb sikerüljön...aki kommentelt sírós smileval 24es v 34 es aki el is vetélt neked köszönöm és nagyon sajnálom de ezt irtam tegnap is...sok sikert csajok🙏🙏🙏😘😘
2023. febr. 15. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!