Mikor jön el az az idő, hogy elengedjük végre ezt a COVID-ot?
Én teljesen meg voltam győződve róla, hogy a tavasszal vége.
Erre most megint kezdik az ijesztgetést, hírcímeket látok, hogy 10 ezerrel több van megint, világszerte egy millióval, stb.
Rusvai és társai nagyokosok is megjelentek
Pedig hát... az őszi hullám már elég szolid volt, olyan volt, mint a többi betegség, elcsitult a vírus enyhe lefolyásúvá, meg egyébként is van oltás rá, stb.
Mikor lesz már az az idő hogy simán csak nem foglalkozunk vele? Van oszt' kész. mint a többi betegség? Az elmúlt alkalommal tapasztalható volt, hogy már nem olyan komoly ez, mint mondjuk az első 2 hullámban. Akkor?
Meg eleve hogyhogy most nyáron került elő?
Nem tudom. Talán ha lesz, ami jobban érdekli az embereket.
Én nem vagyok vírustagadó, három oltásom is van, még a gyerekeimet is beoltattam (mondjuk őket csak azért, hogy fejezzék be a folyamatos szívatásukat a karanténnal), de az azért mégiscsak röhejes, hogy ahogy kitört az orosz-ukrán háború, a covidot abban a pillanatban mindenki elfelejtette. Most a háború uncsi, a majomhimlő nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, hát újra előjött a covid.
Addig lesz téma, amíg a közvélemény témának tartja. Onnantól, hogy senki nem kattint a covidról szóló hírekre, nem is fognak írni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!