Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mikor jön el az az idő, hogy...

Mikor jön el az az idő, hogy elengedjük végre ezt a COVID-ot?

Figyelt kérdés

Én teljesen meg voltam győződve róla, hogy a tavasszal vége.

Erre most megint kezdik az ijesztgetést, hírcímeket látok, hogy 10 ezerrel több van megint, világszerte egy millióval, stb.

Rusvai és társai nagyokosok is megjelentek

Pedig hát... az őszi hullám már elég szolid volt, olyan volt, mint a többi betegség, elcsitult a vírus enyhe lefolyásúvá, meg egyébként is van oltás rá, stb.

Mikor lesz már az az idő hogy simán csak nem foglalkozunk vele? Van oszt' kész. mint a többi betegség? Az elmúlt alkalommal tapasztalható volt, hogy már nem olyan komoly ez, mint mondjuk az első 2 hullámban. Akkor?

Meg eleve hogyhogy most nyáron került elő?

2022. júl. 11. 11:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor, amikor az influenzával sem foglalkozunk.
2022. júl. 11. 11:23
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
Amíg a világhatalomnak érdeke fűződik hozzá, addig nem lesz vége. Csak azzal nem számolnak, hogy az emberek egyre kevésbé tűrik.
2022. júl. 11. 11:27
 3/16 anonim ***** válasza:
37%
Soha. Már jó régen kiderült hogy az éltünk része lesz tehát ugyanúgy fognak vele foglalkozni mint az influenzával. A vírusok nem tűnnek el csak azért mert elegünk van belőle.
2022. júl. 11. 11:28
 4/16 anonim ***** válasza:
65%
Politikai vírus, akkor van és akkor lesz vége, amikor akarja a vezetőség.
2022. júl. 11. 11:29
 5/16 anonim ***** válasza:
45%

Nem tudom. Talán ha lesz, ami jobban érdekli az embereket.

Én nem vagyok vírustagadó, három oltásom is van, még a gyerekeimet is beoltattam (mondjuk őket csak azért, hogy fejezzék be a folyamatos szívatásukat a karanténnal), de az azért mégiscsak röhejes, hogy ahogy kitört az orosz-ukrán háború, a covidot abban a pillanatban mindenki elfelejtette. Most a háború uncsi, a majomhimlő nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, hát újra előjött a covid.

Addig lesz téma, amíg a közvélemény témának tartja. Onnantól, hogy senki nem kattint a covidról szóló hírekre, nem is fognak írni róla.

2022. júl. 11. 11:34
 6/16 anonim ***** válasza:
10%
Akkor, ha Putyin eltakarítja a háttérhatalmat l
2022. júl. 11. 11:34
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk most vezették vissza a maszkot a megugrott fertőzőttszám miatt (gyár)...
2022. júl. 11. 11:41
 8/16 anonim ***** válasza:
90%
Az én környezetemben (kollégák, barátok, ismerősök között) most az elmúlt pár hétben megint sokan elkapták, és betegek is, nem csak pozitívat teszteltek. Szóval egyelőre nem valószínű.
2022. júl. 11. 11:55
 9/16 anonim ***** válasza:
65%
En kb csak olyat ismerek aki az elejetol kezdve leszrta az egeszet 😀 semmi oltas, semmi fertotlenitgetes, semmi fszsag es senkinek nemlett semmi baja
2022. júl. 11. 11:57
 10/16 anonim ***** válasza:
65%
Egyetlen embert sem ismerek, aki megkapta volna.
2022. júl. 11. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!