Mikor jön el az az idő, hogy elengedjük végre ezt a COVID-ot?
Figyelt kérdés
Én teljesen meg voltam győződve róla, hogy a tavasszal vége.
Erre most megint kezdik az ijesztgetést, hírcímeket látok, hogy 10 ezerrel több van megint, világszerte egy millióval, stb.
Rusvai és társai nagyokosok is megjelentek
Pedig hát... az őszi hullám már elég szolid volt, olyan volt, mint a többi betegség, elcsitult a vírus enyhe lefolyásúvá, meg egyébként is van oltás rá, stb.
Mikor lesz már az az idő hogy simán csak nem foglalkozunk vele? Van oszt' kész. mint a többi betegség? Az elmúlt alkalommal tapasztalható volt, hogy már nem olyan komoly ez, mint mondjuk az első 2 hullámban. Akkor?
Meg eleve hogyhogy most nyáron került elő?
2022. júl. 11. 11:19
11/16 anonim válasza:
Igen, sok az ismerősök között a covidos, és akkor mi van? Kicsit köhécselnek, fájdogál a torkuk, esetleg felmegy a lázuk, ennyi. Emiatt felesleges a maszkos-karanténozós hiszti.
12/16 anonim válasza:
Az engem is érdekel. Azt vártuk, hogy nátha szintű legyen. Nátha szintű lett és még mindig tart az államok pánikja. Ennyi erővel az influenzától is félhetünk, mert az is beteggé tesz, az is fertőz, az is küld kórházba embereket, sőt, bármikor mutálódhat olyanná, mint a spanyolnátha volt.
13/16 anonim válasza:
Biztosra akkor, ha olyan állapotok lesznek világszerte, melyek felülírják a helyzet fontosságát,ez is egy utalás a kényelemre, hogy van lehetőség arra hogy korlátozzanak, majd ha mindent a túlélés iránti szükség fog felülírni, a korlátozásokra nem lesz idő,de ugyanúgy a normák is semmivé válnak majd
14/16 anonim válasza:
Mikor nem állnak sorba az értelmetlen oltásokért.
15/16 anonim válasza:
16/16 anonim válasza:
Hát barátom, azt már vagy 2 éve elengedték a kínaiak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!