Melyik covid miatt bevezetett pozitív intézkedést kedveled legjobban?
Figyelt kérdés
Azért az szomorú, hogy ezek létrejöttéhez egy világjárványra volt szükség, amikor már régóta be lehetett volna vezetni őket.2022. jún. 9. 19:17
A kérdező szavazást indított:
több lehetőség home office-ra
szép kártyával lehet fizetni boltban
mobilon vásárolható buszjegyek, bérletek
több étterem szállít házhoz
távoktatás fejlődése
orvosi e-receptek elterjedése
egyéb, kommentben megírom
22 szavazat
1/10 anonim válasza:
Utálom az összes online gyökérkedést mert összehányt weblap és app a 90%.
2/10 anonim válasza:
Régóta? ugye megvan, hogy 30 éve van internet..
3/10 A kérdező kommentje:
#2 régóta alatt kb. 5-10 évet értettem...
2022. jún. 9. 19:29
4/10 anonim válasza:
Kiderült, hogy szinte mindent lehet simán online intézni, amit eddig nem engedtek, vagy túl bonyolult volt. Nem kell minden eredetiben papíron, jó a beszkennelt. Nem kell minden hülye igazolást bekérni, ami már évek óta elérhető netes adatbázisokból.
5/10 anonim válasza:
A kötelező maszkot kedveltem. Mivel nagyon csúnya vagyok, örültem neki, hogy eltekarhatom a pofám. Persze, tudom, hogy most is hordhatom, ha akrom, de az nem ugyanaz.
6/10 Metionin válasza:
E-recept szerintem régebb óta van de amúgy azt, meg hogy kikerültek a plázákban és egyéb forgalmas helyeken a kézfertőtlenítők. Reméltem, hogy ezek majd később is megmaradnak és eddig úgy látszik, igen.
7/10 anonim válasza:
Számomra a maszk pozitív volt! Imádtam, hogy mindenkinek kötelező volt!
8/10 anonim válasza:
Home office, magasan.
A többi felsoroltat vagy rég úgy csináltam, vagy nem érint.
9/10 anonim válasza:
- home office
- fizetési lehetőség SZÉP Kártyával szupermarketben, ill. a zsebek közötti átjárhatóság
- docusignos szerződés/dokumentum-aláírás munkahelyen
10/10 anonim válasza:
2 m távolság :D A legjobb, végre nem álltak a nyakamra a felesleges türelmetlenkedők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!