Azt hiszem elengedjük ezt a hónapot is😭?
2023. febr. 13. 20:35
11/44 anonim válasza:
Full negatívnak látom, ne add fel! 💓
12/44 anonim válasza:
5# nem én töltögetek fel negatív teszteket... Látom te nem gépelsz el semmit..ja de
13/44 anonim válasza:
Hát igen, ez negatív valóban. Ha nem jön meg, akkor menj nőgyógyászhoz! Előfordulhat, hogy peteérésed sincs.
14/44 anonim válasza:
Az nem jó ha össze-vissza jön meg, menj orvoshoz vizsgáltasd ki és akkor könnyebb lesz teherbe esni is, és nem kell csalódni a negatív tesztek miatt.
15/44 anonim válasza:
Lazíts egy picit, foglald el magad valami mással, minthogy folyamatosan tüneteket keresel magadon. Hidd el tudom mit beszélek, 2,5 évet vártunk a kislányomra.
16/44 A kérdező kommentje:
2023. febr. 14. 17:04
18/44 anonim válasza:
Én nagyon halvány rózsaszínnek látom. De nem korai még a tesztelés?
19/44 A kérdező kommentje:
Nem hinném..bár nem tudom hányadik dpon vagyok...de ez jó hogy nem csak én látom
2023. febr. 14. 17:57
20/44 anonim válasza:
Hát ez teljesen negatív. Nem tudom mit lát rajta a 18-as. Ezen egy csík van. Hidd el, ha a teszt pozitív lesz, annyira egyértelmű lesz majd, hogy nem kell a közönség segítsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!