Elengedjük másodikos fiunkat 1 hetes nyári táborba?
Legalább megtanulná kitörölni a fenekét.
De komolyan. Tanulna alapszintű önállóságot, a táborban senki nem törölgeti 8 éves gyerekek fenekét.
Hát ha arra gondolok hogy unokatesóm gyereke még ovis volt 6 éves, és tök egyedül elment táborba. ö volt a legkisebb. habár ismerte az összes gyereket mert egy sport körbe jártak.
én is elsösen mentem.
le kell fixálni hogy nem mentek érte.
mert annak nincs értelme hogy elengeded aztán 2 nap múlva mehettek a nyüszítö gyerekért.
Engem annak idején elengedtek a szüleim egy egyhetes vándortáborba. Anyukám azt mondja azóta is, hogy soha többé nem tenné, nagyon rossz döntés volt. Betegen és koszosan jöttem haza, fele cuccom meg sem volt, néhányat a kis osztálytársam táskájában találtak meg.
Igaz, szeleburdi kislány voltam, nem is csodálom, hogy így mentem haza.
Én pedagógus vagyok amúgy. A mi sulinkban mondjuk ritkábban szerveznek ekkora kisgyerekeknek ilyen tábort.
Azt hiszem, én nem engedném el a gyerekem, Majd pár év múlva.
15:18-as vagyok.
az utolsó anyukája nem bírta a tábort, ezért nem mehetett többet.
en elsös koromba voltam elöször, és én is betegen meg koszosan mentem haza, én voltam a legrendetlenebb, de köv évben már jöttek a tanárnénik hogy megyek-e megint. vándor táborba csak 3-asan mehettem.
egyszer még az orrom is betört, mert fejest ugrottam a 1m-es vízben. nem mentem hamarabb haza, ott elláttak, nem kellett korházba mennem sem.
mondjuk én rengeteget nyaraltam, az egész nyaraim arról szoltak, hogy mamámnál 2 hét, nagynénémnél 1-2 hét, aztán volt 1-2 távoli barátja anyuéknak, ahol csere gyerekek voltunk, így ott is 1-2 hét, majd minimum 1 tábor. én imádtam. otthon csak a mamival lettem volna ami elég uncsi volt.
azóta is állandóan utazom, már 19 évesen amerikába mentem, azóta is némtországban élek. anyukámékkal nagyon erös a kapcsolat, de eltudom öket hagyni, és ezt ök is megértik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!