Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja februárban?...

Ki nem várja februárban? Mióta próbálkoztok?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos már tegnap megjott, 24.napra. Karacsonykor kezdtük a próbálkozást, de nem mindig tudunk együtt lenni kétnaponta.
2023. febr. 4. 12:20
 81/93 anonim ***** válasza:
Rendben nem nézek meg csináltam a másikat is hát nem tudom [link] (G)
2023. márc. 7. 10:39
 82/93 anonim ***** válasza:
100%

Hiába mondja neked az ember, hogy két nap múlva reggeli első vizeletből tesztelj. Eddig volt egy halvány pozitív teszted, ma már a harmadikat csinálod! Jó neked bizonytalanságban lenni? Elhiszem hogy rég óta vágysz a babára, mi is sokan, de ha így rá stresszelsz meg rugózól rajta, azzal nem vagy előrébb! Amit most csináltál az full negatív! Remélhetőleg csak azért, mert nem elég koncentrált a vizelet, de így aztán bármi is lehet! Várj két napot, és reggeliből tesztelj!!!

D

2023. márc. 7. 10:44
 83/93 anonim ***** válasza:

Nem csak 2 de nem csinálok már

Majd 2 nap múlva

2023. márc. 7. 10:47
 84/93 anonim ***** válasza:
Basszus de bánom nem.kellett volna csinálnom (G)
2023. márc. 7. 10:50
 85/93 anonim ***** válasza:
100%

Most nyugodj meg kicsit, engedd el, ne görcsölj rajta két

-három nap múlva pedig csinálj egy digitális 10-es tesztet, az már ki fogja mutatni remélhetőleg ha van valami!

2023. márc. 7. 10:57
 86/93 anonim ***** válasza:

Rendben próbálok

Nem csinálok varok pár napot olyan 10.-én van/lenne a menzesz

Addig nem csinálok az is lehet még jön ezek után a teszt .....negativ lett

2023. márc. 7. 11:00
 87/93 anonim ***** válasza:
Így van, az a legjobb ha megvárod a nem várt napját, akkor már szinte biztos az eredmény!
2023. márc. 7. 12:48
 88/93 anonim ***** válasza:
Holnap nőnap na meg újra reggeli vizelet, úgyis meg fogod nézni, csak hogy újra előtűnik-e a halvány csík.:) Én megértelek és szurkolok! A betű nélküli összeveszős voltam.:)
2023. márc. 7. 18:23
 89/93 anonim ***** válasza:
Csajok boldog nőnapot (G)
2023. márc. 8. 09:11
 90/93 anonim ***** válasza:
100%
Boldogabbat!:) 88
2023. márc. 8. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!