Én január végére vártam tesztek negatívak mai ilyen [link]
2023. febr. 5. 08:33
12/93 anonim válasza:
4es kitartás! Egyszer jött a baba, másodjára is jönni fog! 🤞
Utolsó, ez negatív, de te se keseredj el, új ciklus, új esély 🤗
D
2023. febr. 5. 10:10
13/93 anonim válasza:
Teszteltem és negatív. Még mindig nem jött meg.🥹
K(1-es, 5-ös és 7-es vagyok )
2023. febr. 5. 10:14
14/93 anonim válasza:
Február 12-re nem várom. 6 hónapja próbálkozunk.
2023. febr. 5. 19:51
15/93 anonim válasza:
Mi február 20-ra nem várjuk. 🙂 Második próbálkozós hónapunk. Sajnos peteérés napján (holnap) nem biztos hogy együtt tudunk lenni, de hátha sikerül, mert a napokban többször próbálkoztunk. Nagyon várnánk a babát! :)
2023. febr. 5. 21:10
16/93 anonim válasza:
Sziasztok. Én ma vagyok a 17dpo-n. Tesztelek ma ,hogy erősödik e vonal. Sajnos elkaptam a kovidot másodjara is,mar negativ vsgyok,de aggódom.psm tüneteim vannak inkább. Gyakorlatilag a kovid és terhességi teszt is egyszerre lett pozitív. Szóval Gabrielt használtam a 7végen. Ott volt a rózsaszínes piros vonal. Ez ilyen kontrol szerű ma,hogy erősödött e
2023. febr. 6. 07:31
17/93 anonim válasza:
16-os majd írd meg mi lett. Szorítok!
K
2023. febr. 6. 07:38
18/93 anonim válasza:
K: ne csüggedj, amíg nem jön meg addig van remény. Van akinél csak menzesz elmaradása után mutat pozitívat a teszt.
15: ha előtte levő napokban voltatok együtt, az is még teljesen jó lehet. 🙏
16: Jobbulást, próbálj meg nem sokat stresszelni, tudom nehéz most. Ha már negatív is a COVID teszted, akkor szerintem nem lesz gond. Az antibiotikumokat kerüld viszont, ha a terhes teszted pozitív lett.
Pár nap és biztosan erősödni fog az a csík.
D
2023. febr. 6. 08:36
19/93 anonim válasza:
Kedves D.
Nagyon kedves tőled,hogy mindenkit bátorítasz 🤗
Ma reggel csináltam még egy tesztet, negatív lett, majd rá egy fél órára elkezdtem pecsételni, szóval késve ugyan de megjött. De nem keseredtem el, van még idő 🤞
K
2023. febr. 6. 08:46
20/93 anonim válasza:
Ooo sajnálom, na de hàt új ciklus, új remények :) majd ez a hónap sikeres lesz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!