Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja februárban?...

Ki nem várja februárban? Mióta próbálkoztok?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos már tegnap megjott, 24.napra. Karacsonykor kezdtük a próbálkozást, de nem mindig tudunk együtt lenni kétnaponta.
2023. febr. 4. 12:20
 31/93 anonim ***** válasza:
26-os vagyok meg is jött az éjjel még kicsit előbb is, mint "kellett volna" jó erős fájdalommal.:/ 29 majd Te is írj!🤞
2023. febr. 14. 06:22
 32/93 anonim ***** válasza:

26: sajnálom, de majd a következő ciklusban, csak pozitívan!

olyan fájdalmam volt, tipikus pms tünetek, de nagyon durván görcsöltem. Gondoltam ellövök egy 10es tesztet, hátha okosabb leszek… úgyis sok van itthon, nagy csomagban rendeltem…

persze full negatív, mondjuk nem is vártam sokat még nagyon korai. Én is úgy érzem most, hogy sajnos megint nem sikerült és meg fog jönni, de ilyen hamar még nem szokott pms tünetem lenni úgyhogy szóval nem tudom… 3-4 nap múlva újra tesztelek szerintem :)

2023. febr. 14. 12:51
 33/93 anonim ***** válasza:

Ááá bocsi 😂 nem 26, hanem 29 voltam már azt se tudom hol áll a fejem 🤣

D

2023. febr. 14. 12:52
 34/93 anonim ***** válasza:

Sajnálom 26-os 🥺 én is így jártam nemrég.

D. drukkolok 🤞

K

2023. febr. 14. 12:57
 35/93 anonim ***** válasza:

#14 es veled mi lett végül, sikeres lett a hónap?

K, sajnálom, de szorítok nagyon hogy az új ciklus sikeres legyen 😕

amúgy ti mióta próbálkoztok?

Nekem pont egy éve februárban volt egy spontán vetélésem sajnos, akkor nem is terveztük a babát mégis jött. Mostmár lassan fél éve tervezzük, és próbálkozunk szépen ahogy kell, mégse jön 😕

D

2023. febr. 14. 16:20
 36/93 anonim ***** válasza:
100%

2 nap késés után, sajnos ma reggelre megjött. De nem adjuk fel, próbálkozunk tovább. Kitartást mindenkinek, előbb vagy utóbb mind örülni fogunk! :)

2023. febr. 14. 17:13
 37/93 anonim ***** válasza:

Kedves D.

Ez a második ciklus ☺️

Hamarosan jönni fog meglátod 🫶

K

2023. febr. 14. 19:55
 38/93 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 21.-re nem várom, ma lőttem egy 10es tesztet, de negatív. Van remény, hogy pozitív lesz?

2023. febr. 16. 17:46
 39/93 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van remény! :) Én pont ugyanígy vagyok mint te! 21-re nem várom és a mai 10-es tesztem negatív lett! De olvastam sok fórumot, meg itt is kérdéseket és voltak mások is így akiknek végül pozitív lett a teszt és a baba is megmaradt. Szóval még nincs veszve semmi! :) Drukkolok!
2023. febr. 16. 18:06
 40/93 anonim ***** válasza:
Szorítok Neked! Remélem reggel mind a kettőnk kezében ott lesz a pozitív teszt! 🤞🏼
2023. febr. 16. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!