Ki nem várja februárban? Mióta próbálkoztok?
Figyelt kérdés
Nekem sajnos már tegnap megjott, 24.napra. Karacsonykor kezdtük a próbálkozást, de nem mindig tudunk együtt lenni kétnaponta.2023. febr. 4. 12:20
21/93 anonim válasza:
24/93 anonim válasza:
16-os ez nagyon szép két csík :)
Gratulálok!!!
D
25/93 anonim válasza:
Köszönöm. Nagyon jól esett a korábbi kommenteknél is a bíztató kedves szó❤️
26/93 anonim válasza:
Nekem 16-án "kéne" megjönnie, első próbálkozásunk és így 3 nappal előtte kezdek kicsit pánikolni...😅 Egy tesztet nem vettem még azt se tudom hirtelen milyet... láttam, hogy már van olyan ami 6nappal előtte kimutatja, mondtam férjemnek vegyen holnap, azt mondta majd ha nem jött meg és végülis igaza van de annyira itt van már a nyakunkon ez a dátum és mondjuk azt hittem, hogy pont Ő lesz aki türelmetlen lesz, hisz hosszú évek óta szeretne már... Bocsi, hogy hosszú lett!
27/93 anonim válasza:
26-os , ne pánikolj ☺️ nincs már sok a nemvártig. Ha nagyon nem bírod , ellőhetsz egy tesztet, de én még várnék vele.
K
28/93 anonim válasza:
Én is várni fogok, a kémiai t.lehetősége miatt is, sőt még örülök is neki, hogy a férjem nem sürgeti a dolgot, csak fura... De jövőhéten akkor is kiderül és akkor is pánikolok.😅 Köszönöm azért, hogy próbálsz nyugtatni.
29/93 anonim válasza:
26-os, én tudom mit érzel, ilyenkor olyan lassan telnek a napok… én is még csak 7dik DPOn vagyok, de alig várom már a nem várt napját.
😭
Nagyon szorítunk neked, adj majd kérlek helyzet jelentést :)
D
30/93 anonim válasza:
Köszönöm szépen. Elkezdődtek a pms tünetek is egyet kivéve ami még jöhet... szóval kicsit elbizonytalanodtam. Pedig valami elindult úgy éreztem eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!