Ki nem várja februárban? Mióta próbálkoztok?
26;28;30;31 vagyok ha minden igaz.:) Kövi ovu 27-28 lesz szóval ebből is márciusi projekt lesz nagyjából.😊
Kíváncsi vagyok megint produkálok-e tüneteket vagy mi lesz ebből ezúttal... Most van már itthon tesztem de csak az egyik 10-es másik kettő 25-ös. Érdemes még olcsót rendelni, azzal nézegetni (Vaterán nyomták régen)!? Vagy maradjak ezeknél a drágább gyógyszertárinál és csak akkor ha majd nem jön meg?
Kellemes készülődést várakozást Nektek!:)
Sziasztok csatlakozok én is kb 19.,20.an volt ovum
Alhasi gorcsolest és petefészek nyilalas,szúrást érzek
G
Kedves G!
K vagyok. Nekem is 19-20ra esett az ovu ☺️🤞
Oh kedves k
Neked van valami tünetek?Mikor tesztelsz leghamarabb?
G
Hát tegnap bizsergés és szúrka az alhasamban, hol jobbra, hol balra, de főként középen a köldök alatt. De ennyi ☺️ lehet tesztelek nemvárt előtt 1-2 nappal.
Direkt nem figyelgetem magam, hogy legyek türelmes. Ez is csak úgy feltűnt, mert szokatlan volt.
K
61-es ne aggódj, hátha addig kibékültök! (Szerintem írj te is egy betűt legalább, úgy könnyebben beazonosítunk)
Próbáld a pároddal megbeszélni a gondokat, remélem nem csúszol le az ovuról. :)
G te mikor tesztelsz? :) majd írd meg mi lett az eredmény, szorítunk :)
D
Sziasztok.
Én a 13.ai héten ovuláltam, péntekre nem várom.
Nemreg megtortent az eljegyzés, nagyon izgulok mi lesz :)
Kérdező, gratulálok az eljegyzésedhez :)
Teszteltél már?
G, hanyadik dpon vagy? Ne keseredj még azért el!
Nekem ma volt ovum, úgyhogy még legalább 12-14 nap mire kiderül, hogy sikerült-e. Nagyon reménykedek benne :)
D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!