Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja februárban?...

Ki nem várja februárban? Mióta próbálkoztok?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos már tegnap megjott, 24.napra. Karacsonykor kezdtük a próbálkozást, de nem mindig tudunk együtt lenni kétnaponta.
2023. febr. 4. 12:20
 61/93 anonim ***** válasza:
100%

26;28;30;31 vagyok ha minden igaz.:) Kövi ovu 27-28 lesz szóval ebből is márciusi projekt lesz nagyjából.😊

Kíváncsi vagyok megint produkálok-e tüneteket vagy mi lesz ebből ezúttal... Most van már itthon tesztem de csak az egyik 10-es másik kettő 25-ös. Érdemes még olcsót rendelni, azzal nézegetni (Vaterán nyomták régen)!? Vagy maradjak ezeknél a drágább gyógyszertárinál és csak akkor ha majd nem jön meg?

Kellemes készülődést várakozást Nektek!:)

2023. febr. 20. 15:15
 62/93 anonim ***** válasza:

Sziasztok csatlakozok én is kb 19.,20.an volt ovum

Alhasi gorcsolest és petefészek nyilalas,szúrást érzek

G

2023. febr. 26. 14:52
 63/93 anonim ***** válasza:
100%

Kedves G!

K vagyok. Nekem is 19-20ra esett az ovu ☺️🤞

2023. febr. 26. 14:59
 64/93 anonim ***** válasza:

Oh kedves k

Neked van valami tünetek?Mikor tesztelsz leghamarabb?

G

2023. febr. 26. 15:21
 65/93 anonim ***** válasza:
100%

Hát tegnap bizsergés és szúrka az alhasamban, hol jobbra, hol balra, de főként középen a köldök alatt. De ennyi ☺️ lehet tesztelek nemvárt előtt 1-2 nappal.

Direkt nem figyelgetem magam, hogy legyek türelmes. Ez is csak úgy feltűnt, mert szokatlan volt.

K

2023. febr. 26. 15:56
 66/93 anonim ***** válasza:
61-es vagyok. Nekem mostanában lenne ovum de tegnap este jól összevesztünk a férjemmel, nehezen tudom elképzelni, hogy ebből próbálkozás lesz.:( Ti is voltatok már így? Nem is egy hónap kimaradása izgat annyira, mintsem hogy ilyen élethelyzetben is, így össze tudunk veszni, az szomorít el. Bocsi ha kicsit off. Közben szurkolok Nektek!!🤞
2023. febr. 27. 17:04
 67/93 anonim ***** válasza:

61-es ne aggódj, hátha addig kibékültök! (Szerintem írj te is egy betűt legalább, úgy könnyebben beazonosítunk)

Próbáld a pároddal megbeszélni a gondokat, remélem nem csúszol le az ovuról. :)

G te mikor tesztelsz? :) majd írd meg mi lett az eredmény, szorítunk :)

D

2023. febr. 27. 20:57
 68/93 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Én a 13.ai héten ovuláltam, péntekre nem várom.

Nemreg megtortent az eljegyzés, nagyon izgulok mi lesz :)

2023. febr. 28. 11:18
 69/93 anonim ***** válasza:
G vagyok ma teszteletem egy nagy negatívat ti?
2023. márc. 6. 15:08
 70/93 anonim ***** válasza:

Kérdező, gratulálok az eljegyzésedhez :)

Teszteltél már?

G, hanyadik dpon vagy? Ne keseredj még azért el!

Nekem ma volt ovum, úgyhogy még legalább 12-14 nap mire kiderül, hogy sikerült-e. Nagyon reménykedek benne :)

D

2023. márc. 6. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!