Egyre sűrűbben olvasom itt hogy petezsakja van de negativ a teszt.Ilywn valóban lehet ?
Szerintem ő az, a számok stimmelnek. Az írása pont olyan gyatra. Vagy legalábbis remélem, hogy ugyanaz, különben többen vannak ekkora IQ-val és az nem jó hír.
Nekem az már felfoghatatlan, hogy valaki akinek PCO betegsége van, nem tudja mi az ováriuma és hogy jó esetben azért nem oda ágyazódik be a petesejt.
Az igen sajnos én se tudom mi az a pco ne nézzetek hülyének ezért
De ha ha neki olyan pco-ja van hogy hogy nem tudja hogy a petezsák és a pco mi a különbség 😀
Kerzedo már te is gyanús vagy nekem 😂😂
Pco=policisztás ovarium
Ovarium meg ugye nem a méhe hanem a petefeszke.
A kérdés lefordítva azt jelenti, hogy a petefekszkeben lévő cisztakat osszekeverhette e az orvosa a méhében lévő petezsakkal 😂
Nem tudom, hogy élhet úgy valaki egy betegséggel, hogy azt sem tudja mit jelent ... 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Jaj na most le buktam 🤣🤣🤣🤣🤣(76)hogy hogy nem tudta ?hiszen érthető hogy a ovarium és méh kettő különböző helyen van úristen ennyit az emberiségről
(77) akkor nem vagyok egyedül ezzel a pco-val 😀
A másik egy nőgyógyászat(orvos) tán csak tudja mi micsoda
De ő azt hitte hogy a pco is ott van ahol a petezsak is lehet azaz a mehbe ?ennyire nem lehet buta a pvo nem tud a mehbe jutni
Még én is utána olvastam pedig nekem nincs pcos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!