Egyre sűrűbben olvasom itt hogy petezsakja van de negativ a teszt.Ilywn valóban lehet ?
Figyelt kérdés
Nem rég olvastam itt is2023. jan. 31. 09:44
1/162 anonim válasza:
Ezen az oldalon mindenki terhes negatív teszttel...
2/162 A kérdező kommentje:
Igen az vettem észre
De van olyan itt most nem rég olvastam hogy negativ a tesztje és mégis terhes orvos látta a petezsakot.Bocsanat nem provakodomak szántam
2023. jan. 31. 10:13
3/162 anonim válasza:
Létezik, de nagyon nagyon ritka, hogy a vizeletbe nem választódik ki a hcg. A legtöbb eset, amit olvasni lehet, az valószínűleg más. Vagy nem terhesség, vagy rosszul csinálta a tesztet.
4/162 anonim válasza:
Vagy nagyon korán csinált 25-ös erősségű (azaz gyengébb fajta) tesztet, az orvos meg már a felritkulásra rámondta, hogy petezsák sejthető.
5/162 anonim válasza:
Ennél a kérdésnél még nem is késik de már petezsák van negatív tesztel....
Itt most tényleg nagy a baj
6/162 A kérdező kommentje:
Akkor tudjatok melyekről van szo
2023. jan. 31. 11:56
7/162 anonim válasza:
Ja igen. Itt mindenki terhes negatív teszttel, meg mindenki menstruál a terhessége alatt. Egyesek annyira profik, hogy nekik terhességi tesztre sincs szükségük, mert tudják, érzik, hogy mikor ágyazódott be a megtermékenyített petesejt. Ha falási rohamod van, szédülsz és puffadsz, akkor 100%, hogy terhes vagy. Egy szakorvos is tanulhatna az itteni nőktől szakmailag...
8/162 anonim válasza:
Legalabb 3 kerdese van ennek a holgynek...negativ a tesztje,meg csak nem is kesik a menzesze,de a doki latott neki egy szabalytalan petezsakot...a leletet is feltette ide valamelyik kerdese alá,amin annyi volt irva,hogy sejtheto terhesseg,tehat en ugy ertelmezem,hogy meg az orvos se tudja bizzosra mi lesz belole
9/162 anonim válasza:
7-es a legjobbat tegnap olvastam...aktus utan 4 nappal tesztelt mert nem is tudom talan terhessegi tuneteket erzett magan 😂😂
10/162 anonim válasza:
És a lényeg hogy annyira kevés a hcg hogy még a teszt se mutatja ki de petezsák már van !
Hat az ilyen orvost is elküldeném az any....ba!
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!