Egyre sűrűbben olvasom itt hogy petezsakja van de negativ a teszt.Ilywn valóban lehet ?
Ja hogy nem is akar el menni vérvételre?azt nem láttam hogy írta.De azt igen hogy csinált gabriel tesztet az is nega
Ha én nem láttam volna leletet azt hinném hazudik hogy terhes
Kíváncsiságból most visszanéztem a régebbi hozzászólásait a belinkelt másik kérdésben. Nekem valami nagyon nem kerek, ott azt írta már január 22-én, hogy 10. dpo-n van az LH teszt szerint (bár lehet azt nem olvasta le rendesen, bennem ez is felmerült) és ott berakott egy képet egy tesztről, ami ha nagyon akarom, lehet halvány pozitív. Rá 2 nappal egy ugyanolyan halvány teszt, az ugye elvileg 12. Dpo, eszerint már január 26-ra nem várta, most már valaminek ki kellene mutatnia azt a terhességet, de még mindig halványak a tesztjei, vagy negatívak. És akkor még jön ez, hogy változott a petezsák mérete, de nem nőtt, csak 3x5-ből lett ez az új méret. Most vagy az orvos béna, vagy valami nem stimmel azzal a petezsákkal.
És igen, most épp ennyire ráérek hülyeségekkel foglalkozni és élvezem a nyomozást. :D Kíváncsi vagyok a fejleményekre.
Mert nem igazolta az orvos. Ezt ő is nagyon jól tudja. Grav. susp. azt jelenti latinul hogy terhesség sejthető. De mivel nincsen egyértelmű + terhes teszt vagy hcg labor, így az orvos papíron nem tudja igazolni a terhességet. Nekem is ráírta a doki az első látogatásnál, hogy pozitív terhességi tesztjét szeretné megerősíteni. Most az orvosa azért rendelgeti vissza 10 naponta, mert azt várja, hogy legyen embrió és szívhang. Akkor fogja tudni leírni, hogy gravida. Bolond ez a nő. Okostelefonjaink vannak meg robotok meg mesterséges intelligencia is van, és létezik az a jelenség egy ilyen modern világban, hogy valaki nem akar tesztelni, hogy közben valószínűleg terhes. Mintha direkt nem akarna megnyugodni. Tuti van baj a fejében. És ennek a nőnek lesz gyereke. A barátnőm meg lombikra vár, mert nem tud teherbe esni. Az ilyen foggyosoknak meg elsőre betalál
Hihetetlen...
Jaj utolsó ezen jót nevettem 😀
Hol olvastad ezeket ?te vagy a mi nyomozonk 😉
Akkor az petezsakja se fejlődik
Na nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ennek a vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!