Egyre sűrűbben olvasom itt hogy petezsakja van de negativ a teszt.Ilywn valóban lehet ?
Figyelt kérdés
Nem rég olvastam itt is2023. jan. 31. 09:44
61/162 A kérdező kommentje:
Na valaki tud valami fejlemény?
2023. febr. 3. 11:18
62/162 anonim válasza:
Nem lattam sehol semmit,pedig figyelem ahol csak lehet 😅
63/162 A kérdező kommentje:
Én még azt se találom ahol írta hogy az orvos rá írta hogy bizonyított terhesség
Azt hittem nem fog így fel szívódni és irkalni fog tovább
2023. febr. 3. 12:46
64/162 anonim válasza:
Szerintem sikerült egy újabb tesztre pisilni vagy egy hcg labort csináltatnia. Kiderült, hogy tényleg terhes. Szerintem emiatt tűnt el. Problem solved valószínűleg.
65/162 A kérdező kommentje:
Ja mert ő ennek ellenére is azt hittem hogy nem terhes ?!?hogy a nődoki mondta hogy terhes
Bán baj nem Kevés 😀
2023. febr. 3. 13:00
66/162 A kérdező kommentje:
*hitte
2023. febr. 3. 13:00
67/162 A kérdező kommentje:
Van baj nem kevés 😀 EZT AKARTAM
2023. febr. 3. 13:01
68/162 anonim válasza:
Folyamatosan azt kérdezte hogy lehet terhes, ha negatív a teszt. Szerintem rájött, hogy nagyon nem negatív az a terhes teszt. Az, hogy ő annyira idióta, hogy nem volt hajlandó többet tesztelni, az a saját szegénységi bizonyítványa.
69/162 anonim válasza:
Azert irhatna,egy orszag izgul erte
🤷♀️😅🤣
70/162 A kérdező kommentje:
Az komoly amúgy tényleg izgul érte
Én személy szerint kíváncsi vagyok mi lesz/lett belőle
2023. febr. 3. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!