Egyre sűrűbben olvasom itt hogy petezsakja van de negativ a teszt.Ilywn valóban lehet ?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Azért ez a kérdés se piskóta. Regény hosszúságban leírta, hogy milyen tüneteket figyelt meg magán, aztán valami szellemcsíkos teszt után (ami szerinte pozitív volt) felállította a kémiai terhesség diagnózisát. Mert a menstruációja nem lassan rózsaszínezve jelent meg, hanem egy nagyobb darabka vér jött belőle. Ő ebből arra asszociált, hogy elvetélt. Pedig nem is késik a menstruációja. Annyi beteg dolgot lehet itt olvasni...
Sajnos úgy látom egyre több a teljesen fogalmatlan nő itt, akik teherbe akarnak esni. Ez a hcg-nélküli kérdező 1,5 év próbálkozás után pl még azt se tudja mire jó a folsav. Ezek után nem csodálkozom a sok bugyuta kérdésen.
És értem én, hogy vágynak a gyerekre és mindenbe belemagyarázzák, hogy most sikerült, de azért teljesen nem kellene elveszteni az eszüket. :(
5.os most olvastam azt tényleg rajta van jó vastag az endometriumja meg sejthető petezsak akkor az korai terhesség lehet
Nekem is igy indult vastag endo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!