Egyre sűrűbben olvasom itt hogy petezsakja van de negativ a teszt.Ilywn valóban lehet ?
Figyelt kérdés
Nem rég olvastam itt is2023. jan. 31. 09:44
121/162 anonim válasza:
Az orvostól kellett volna megkérdezze...
122/162 anonim válasza:
Láttátok mennyi korai terhesség vérzéses kérdést írták ki?
Mi van most mindenkinek ez a baj van ?!!
123/162 anonim válasza:
Szerintem azért, mert nem egyedi eset. Én is vérezgettem sajnos a terhességem alatt placenta praevia miatt. Gyakran meglátogattam az orvost, mert féltem, hogy baj lesz. Utólag 27.héten derült ki az is, hogy méhszáj sebem is van és ha megerőltetem magamat, elkezdhet vérezni. A 6.héten rózsaszínezgettem már és ez az egész terhességemet végig kísérte. Asszisztensként is gyakran láttam ilyen, szinte minden második nőnek vannak ilyen panaszai. Rutinszerűen írják fel a progeszteront.
124/162 anonim válasza:
122 igen,en lattam...es mind 5 6 hetes terhesek.
125/162 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Gyanus higy ismét itt van
128/162 anonim válasza:
Majd látjuk a fejlemenyt de már annyi ilyen van mostanság ide ki írva
129/162 anonim válasza:
130/162 anonim válasza:
Nagyon jó rajtam nevetni !!!!!most már elég legyen már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!