Egyre sűrűbben olvasom itt hogy petezsakja van de negativ a teszt.Ilywn valóban lehet ?
Figyelt kérdés
Nem rég olvastam itt is2023. jan. 31. 09:44
151/162 anonim válasza:
150 a doki is mondta, hogy nem fejlődik a terhesség? Vagy ő még mindig pozitív?
Lesz holnap is hcg vérvétel?
152/162 anonim válasza:
Igen azt mondta már tegnap hogy egy hét alatt 1,3mm nőtt a petezsak igy elhalt terhesség azért csináltatott egy hcg vertesztet
Hát pedig nagyon sokat vártunk rá annyira hittem benne hogy mindenki aki írta nekem hogy valami nem jó nem akartam el hinni
Így hát bocsánat nektek 😭😭
154/162 anonim válasza:
Nagyon sajnalom,sok negativ kommentet kaptal itt,ami nagyon sajnalatos,de most mar belatod,hogy nem rosszbol irta senki,hogy ne orulj elore...egyutt erzek veled,hidd el tudom mit erzel.en iy vesztettem mar el babat..de ne add fel a remenyt
155/162 anonim válasza:
És te hány hetesen ?154es
Annyira rossz ez volt már kémiai de az nem érintett így meg
156/162 anonim válasza:
8 hetesen..6 hetesen volt szivhang,8 hetesen mar nem..missed ab lett a vege.
157/162 anonim válasza:
Jaj sajnálom
Nekem még csak 4-5 hetes volt
158/162 anonim válasza:
Jobban jársz a mübi befejezéssel. Gyorsabban túl leszel rajta.folyamatos vérzés mellett a 11.héten műtöttek mert nem volt hajlandó magától tábozni. Hát senkinek nem kívánom
159/162 anonim válasza:
Basszus ezt még olvasni is rossz
Mert nekem ilyenkor lehet müvi is?
160/162 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Ha nem akarsz várni és reménykedni akkor szólsz a dokinak hogy műtétet szeretnél minél előbb. Ő meg elmondja hogyan tovább.az egész kb 10 perces beavatkozás míg te alszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!