Megnéznétek nekem ezt a tesztet?
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok.
Úgy döntöttem ma inkább nem megyek sehova, elég fárasztó volt ebédet is főzni, nem hogy ide oda barangolni :)
Szia!
Szerintem is ott van az a második csík csak még haloványka,de pár nap múlva erősebb lesz!
Azért drukkolok és kérlek jelentkezz majd!
Köszönöm neked is, hogy válaszoltál.
Akármi is fog történni mindenképpen megírom, hiszen én is szeretem megtudni a történetek végét :)
Szia! Nekem ilyen tesztből lett a most 1 évesem. Én anno a nem várt előtt 2 nappal teszteltem ilyet. Akkor én sem hittem el, hogy ott van, de aztán megnéztem kicsit később (fél óra múlva)és már halványan ott volt a csíkocska. Én a legegyszerűbb, legolcsóbb teszttel csináltam esti pisiből.
Pár nap múlva sokkal erősebb volt a csík.
Drukkolok, hogy te is hasonlóan járj mint én :)
Köszönöm neked is a drukkot.
Holnapra lesz tesztem elméletileg, szóval legkésőbb csütörtökre már biztosabb leszek a dolgomban :)
Sziasztok.
Nem ért ide mára a tesztem :(
Pedig elméletileg ide kellett volna, tiszt idegbeteg vagyok, most hogy meg megrendeltem a neten, nem akarok még többet költeni rá, szóval muszáj lesz megvárnom még kihozzák :(
Egy örökkévalóság :(
Egyébként a helyzet változatlan, 4. napja késik már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!