Megnéznétek nekem ezt a tesztet?
10:05-ös vagyok
na abban az esetben, ha meg te látsz ott egy másik halvány csíkot is, csak ez képen annyira nem látszik, akkor később ismételd meg a tesztelést egy másik teszttel és reggeli első vizelettel csináld! drukkolok, majd írd meg mi lett!
Köszönöm a válaszokat.
Nagyon halványan látszik ott valami, de már bánom hogy este megcsináltam, de 1 biztos hogy a tesztel még várok egy pár napot, nem akarok feleslegesen tesztelgetni sem :)
De azért bizonyos jelek eléggé árulkodnak arról, hogy bizakodnom kell.
1 kérdés, vettem magnézium tablettát, mert olyan mensis érzésem volt, feszített, és enyhén görcsöltem is.
Az van ráírva, hogy napi 1 tabletta vehető be, de mindenhol azt olvasom hogy akár 2-3 is bevehető, most akkor melyiknek higgyek??
Max.6-ot lehet egy nap.Én 3-mat szoktam.És drukkolok,azért a második csíkért!
7 hetes kismama
Akkor nyugodtan vehetek be belőle akár 2-őt is egy nap.
Ez jó hír, mert nagyon jót tett, elmulasztotta a görcseimet, és a feszítő érzést is :)
Természetesen nem fogok eltűnni, szerintem szerda körül tesztelek egyet, és majd meglátjuk.
Kedves kismama, neked még elég frissek az élmények.
Éreztél az elején olyan fura feszítő néha bizsergő érzést a méhed körül????
(olyan melegséget, kissé hülyén hangzik)
Egyébként gratulálok neked :)
Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál :)
Akkor ezek szerint nem is olyan butaság ez a melegség érzet megfogalmazásom :)
Igazából nem akarom elhinni ezt az egészet, mert ez volt az első próbálkozós hónapunk, és számomra hihetetlen lenne ha máris sikerült volna, de csodák mindig vannak.
Lehet rábeszélem a párom, hogy menjünk el tesztet venni, mert nagyon kíváncsi lettem most már. (persze szigorúan reggel fogom csak megcsinálni)
Nagyon köszönöm
És még egyszer gratula neked :)
Amint tudok valami biztosat jelentkezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!