Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyermekágyi időszak alatt szex?

Gyermekágyi időszak alatt szex?

Figyelt kérdés
Együtt voltam ma párommal 4 héttel a szülés után... Tudom, oltári nagy baromságot csináltunk, ráadásul nem is védekeztünk 😪 a fertőzés veszélyeivel tisztában vagyok, inkább az érdekelne, hogy ilyenkor is teherbe lehet esni?
2023. jan. 28. 00:37
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Igen, az lesz, hamarosan indulunk a sürgősségire feliratni. Tuti leszedik a fejem, de meg is érdemlem. Azt hozzá teszem, hogy a vérzés még nem múlt el teljesen, nem tudom ez számít-e valamit.
2023. jan. 28. 09:22
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Fene a gusztusotokat meg az eszeteket. Amúgy én így kétlem, hogy terhesség lesz belőle. Ha volt/lesz is érett petesejt addig, nem hiszem, hogy lesz hova beágyazódnia mire eljön az ideje. De az ördög nem alszik.
2023. jan. 28. 09:29
 13/21 NTBS ***** válasza:
100%
Lehet, hogy teherbe estél.
2023. jan. 28. 09:51
 14/21 anonim ***** válasza:
88%

Nem poénból kellene ám a gyermekágyu időszakban tartózkodni a házasélettől.

A terhesség egy dolog, de a tested sincs még kész rá, hisz tisztulsz, vérzel.

Nem értem, hogy nem lehet ennyi időt kibírni. Mi 24. héttől el voltunk tiltva a szextől, és még nem is szültem.

2023. jan. 28. 10:15
 15/21 anonim ***** válasza:
97%

Tudom, hogy megvan a magad baja most, de ez tényleg nagy felelősség volt, pláne ha még mindig vérzel.

Természetesen lehetsz terhes, ismerősöm és a bátyja között épphogy 9 hónap van, tehát szülés után 1-2 héten belül anyuka már terhes lett.

Kihordta, baja nem lett de nem ez az egészséges.

Nem csak neked, de a párodnak is lehetett volna annyi esze, hogy legalább gumit húz, ha már nem várjátok ki a 6 hetet, ami nem olyan sok.

Reméljük fertőzést nem kaptál el, legközelebb jobban figyelj oda.

2023. jan. 28. 10:30
 16/21 anonim ***** válasza:
86%

az ugye megvan, hogy a terhesség a kisebb baj...

Simán összeszedhetsz barmi fertőzést, baktériumot, gyulladást.

Ember. Egy seb tátong a méhedben. Nem véletlen 6 hét a 6hét.

Komlyan nem értem az ilyen ösztönlényeket, akik nem tudnak parancsolni a ......juknak. ráadásul ész nélkül, még véletlen se húztatok volna gumit. 🤦‍♀️

2023. jan. 28. 11:24
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm egyből bevállalta a 2. gyereket pár hét után. A teste még nem jött helyre,megszülte a kicsit,de elvesztette a méhét🤕 igenis kell várni,a fertőzés veszelyrol nem is beszélve, plusz most tombolnak benned még a hormonok,de most rá dobsz egy esemény utáni tabit is,hát ezt jobban át kellett volna gondolni,de most már nem tejettek mást.
2023. jan. 28. 11:47
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy kérdező, 15? Bízom benne, hogy önszántadból vagy ilyen h.lye az apukával együtt, nem pedig erőltetve lett, mert ő nem bírja.
2023. jan. 28. 11:54
 19/21 anonim ***** válasza:
48%
16, szerinted mekkora baj, ha egy ilyennek rámegy a méhe?
2023. jan. 28. 12:10
 20/21 anonim ***** válasza:

19!

Vagy a mehével együtt az egész hormonháztartása az eseményutánitól

🤷‍♀️

16#

2023. jan. 28. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!