Mire tippeltek terheség vagy betegség?
Figyelt kérdés
Sziasztok, adott egy dolog 2 hete lassan késik a mensim, amióta pajzsmirigy alulműködésem van azóta sosem nem rendszeres, van, hogy egy hónapban többször jön és van, hogy késett is már, viszont párommal voltunk együtt egyszer védekezés nélkül kettőhete kb, időben kihúzta, viszont semmi tüntetem nincs arra, hogy megakarna jönni, nem fáj semmim.
Mit gondoltok?
Őszintén nagyon félek a teszteléstől.
2023. jan. 27. 21:01
21/27 anonim válasza:
Azért szerintem az se normális, hogy jön 20 ilyen a világ megérett a pusztulásra komment. Nem unalmas már ez? Nem muszáj minden kérdésre válaszolni. Kérdező! Ha terhes vagy semmi tünete nem lenne ilyen korán. Az egyetlen ami biztató, hogy pm alulműködéssel nem olyan könnyű teherbe esni. Tesztelj!
23/27 anonim válasza:
Ne tesztelj akkor nemtudod meg max kb 8 hónap múlva majd kipottyantod.
Tünet hát 3 terhességem volt első kettőnél az volt a tünetem, hogy nőtt a hasam.
25/27 anonim válasza:
Tesztelj. Semmi tünetem nem volt. Az se gond ha nem tesztelsz, előbb utóbb kiderül 🤣
26/27 A kérdező kommentje:
Negativ.
2023. jan. 28. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!