Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy terhesség,...

Lehetséges, hogy terhesség, vagy valamilyen más női betegség esetleg?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Teljes tanácstalan vagyok, kíváncsi vagyok, hogy más volt-e ilyen helyzetben, vagy tudja-e, hogy mi lehet ez. Előző hónap 23.án rózsaszín foltok voltak a wc papíron, másnap hajnalban nagyon kevés sötét vér foltok.

Ez másfél napig tartott kb. Egy darab tampon se telt meg pedig nekem mindig nagyon erős menzeszem szokott lenni. Utána erős görcsöléseim voltak, meg hányingerem, teszteltem 3at is mindegyik negatív lett. Feher folyásom volt/van, elmentem nőgyógyászhoz 5.én, aki ultrahanggal megállapította,hogy Trichonomas fertőzésem van, felírt egy gyógyszert, és kúpot. ( Nem ég, nem viszket, és a szaga sem bűzös)

Aznap is csináltam egy tesztet ami pár másodpercig pozitív volt, majd eltűnt a második csík. Még aznap elkezdett fájni mindkét mellem,nagyon be van dagadva és eres, és az alhasam is fel van puffadva és kemény is. Ma is csináltam egy tesztet, de negatív. Szerintetek mi lehet a bajom? 🙄

2022. szept. 8. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
A Trichomonas fertőzés kavarta meg a dolgokat.100% hogy te nem vagy terhes mert azt észrevette volna az orvos és a teszt is már rég pozitív volna.
2022. szept. 8. 17:59
 2/8 A kérdező kommentje:
De ezt a fertőzést nem csak kenettel, tenyésztéssel lehetne megállapítani? :/ Mert egyébként semmi más olyan tünetem nincs a fehér sűrű folyáson ami ilyen fajta gombás fertőzésre utalhatna...
2022. szept. 8. 18:17
 3/8 A kérdező kommentje:
*folyáson kívül
2022. szept. 8. 18:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen kell kenetvétel mert a rutinos vizsgáló már a folyás milyenségéből látja hogy mivel van dolga.A gomba viszket és más a folyása mint a Tricho-nak úgy tudom.
2022. szept. 8. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:
A partnerednek is írt fel? A tripper nemi úton terjed, szóval hiába kezeled ki magad, simán vissza fogsz fertőződni, mert már nyilván a párod is elkapta. Ez olyan típusú fertőzés, amit együtt kell kezelni, különben cart sem ér.
2022. szept. 8. 20:27
 6/8 A kérdező kommentje:

A páromnak is felirt gyógyszert igen. Én úgy olvastam, hogy ha nem ég és viszket,csak fehér folyás van, akkor nincs gomba, vagy fertőzés... Csak ha kimutatja a szervezetemben egy alaposabb kivizsgálás... 🤷

Igazából a mell nagyobbodás és fájás a fura nekem ebben az egészben. Azért köszönöm a válaszokat 🙏!

2022. szept. 8. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:
40%
Amellfájás lehet a mensi előjele. A fertőzés miatt simán lehetnek erősebb pms tünetek. A fehér folyás pedig terhesen már akkor jelentkezik mikor elegendő hcg van, pozi lett volna a teszt. Tehát terhes nem vagy. Jobbulást!
2022. szept. 9. 10:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! 🙏
2022. szept. 9. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!