Párommal babát szeretnénk. Ma csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Xepil 25-ös. Két nap múlva kell megjönnie. Ez betegség lehet, vagy előfordhat ilyen koraterhességi tünet, úgy, hogy a tesztem negatív?
Ciklusom 26.napján vagyok.
5 napja alhasi görcseim vannak, mintha megakarna jönni, nem fáj úgy, csak kicsit görcsölget. Ráadásul most szenteste napján nagy örömömre úgy érzem mintha lázas lennék.😪
Megmértem a hőmet, de az is szórakozik velem. 36,7, rá kis időre 36,3. A szemeim égnek, totál mintha tiszta lázas lennék. Nem teszteltem volna, csak hallottam már ilyen koraterhességi tünetről. Sajnos a negatív teszt miatt egyre inkább azt érzem beteg leszek, és így kimaradok a családi összejövetelünkről, és még a baba sem jött össze :/ Azért csináltam csak a tesztet, gondoltam ha az pozitív akkor amiatt vagyok ilyen szédébálén😅
Szerintetek ez lehet még terhesség? Vagy ilyen tünet csak akkor van már ha pozitív a teszt?
Még annyit hozzátennék, 37fokos hő nálam már magas láz, nagyon rosszul vagyok olyankor már 😅
Beteg vagy.
Rengeteg ismerősöm dőlt ki a napokban, pont ilyen tünetekkel.
Az, hogy picit fent van a hod, menstruacio elott ket hettel az normalis, ilyenkor fel fokkal kb feljebbkuszik, a reggeli hobol lehet jol merni. Sajnos valoszinu nem vagy terhes most. Mensi elott par nappal vagy egy nappal visszaesik es kov napra megjon. Ha nem esik vissza akk baba van a dologban.
En is igy vagyok ebben a honapban, ereztem en is jobban mint szoktam, hogy hoemelkedesem van es hanyingert is ereztem vagy 1 hetig.
Sajnos nem kellett tesztelnem mert megjött.
Ünnepek után megyek endokrinológushoz és nőgyógyászhoz mert már egy ideje próbálkozunk. Valószínűleg ezért kerestem a tüneteket magamon. 😅
Köszönöm az érdeklődést! 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!