Betegség alatt gyermektervezés?
Próbálkozni szabad, de viszont ha rosszabbodna a betegség és dokihoz mész, feltétlenül jelezd, mert ennek függvényében ír majd fel gyógyszert. Vannak olyan antibiotikumok, amiket már a babatervezés előtt sem szabad szedni.
De persze van olyan is, ami terhességben is adható szükség szerint.
“Már nem szeretnénk többet várni”
Ezt nem ertem, hónapokig beteg vagy?😂
Hát egy hét aztán elmúlik, istenem….
Azért tényleg van baj egyes nőknél. Majd ha ne adj isten terhes leszel mi lesz veled ha már most ilyen hülyeséget kérdezel.
Hú, azért ezek elég sértő kommentek. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak, ne sértegessük egymást. Lehet, hogy hülyeséget kérdeztem (szerinted), de pont arra való ez az oldal, hogy feltegyünk olyan kérdést is, amit esetleg másnak/máshol/névvel nem tennénk.
Engem csupán az érdekelt, hogy így, hogy gyulladás van a szervezetemben már egy ideje, mennyire ajánlatos a gyermekáldás.
És nem vagyok hónapok óta beteg, lassan 2 hete kezdtem, arra értettem, hogy nem várnánk tovább, mert ezt a hónapot tűztük ki már hónapok óta, hogy innentől kezdve nem védekezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!