Lehetséges ? Szülés után terhesség lenne?
3 hónapja szültem, de folyton emelygek falási rohamok jönnek rám ezért gyanút fogtam, de tesztelni nem merek!
Ha tapintom a hasam keménynek érzem, irtó buta kérdés tudom nem is vagyok egy 20 éves fruska már De olyan mintha a mehem nőne es ezért kemény..
Tesztelj. És, ha még nem akartok újra babát, tessék védekezni.
Mivel nem túl rég szültél, érdemes lenne mihamarabb egy teszt, mert, ha nem vagy terhes lehet akár egy fertőzés amivel jobb nem várni. De az is lehet, hogy most fog megjönni.
Anyuka vagy már ne vacakolj, az egészséged nagyon is fontos.
Istenem. Nem vagy egy fruska... dehogynem. Azok játszák ezt a nem merek tesztelni dolgot. Egy érett, felnőtt nő elbattyog, vesz egyet és megcsinálja..
Mondjuk egy érett felnőtt nő normálisan szexel, vedekezéssel, hibalehetősegek kizárásával, utana pedig nem aggódik ilyeneken.
🤦♀️😂
Kb mint a nagyon okos sógornőm.
Nem lehet terhes 3 hónappal szülés után, hisz szoptat.. Az kizárt.
Nem, bammeg. Nem...
5 hónapos volt mikor végre elbattyogott az orvoshoz 🙄
Volt osztálytársam és a tesója között 11 hónap korkülönbség van.
NO tessék számolni 🙄
Hogy lehettek ennyire primitívek?!
Nem az volt a kérdés, hogy biológiailag lehetséges e hanem a kemény hasfal gyanúra adhat okot?
Mehsüllyedésem lett mert a baba elakadt a szülő csatornában ezért kézzel nyomta ki a doki.. azóta 2x voltam együtt a férjemmel. Egyszer óvszerrel védekezzünk és egy alkalom volt mikor kb 1 percig tartott mert annyira fajt. Igaz akkor nem védekeztünk.
Mivel szoptatok nem menstruálok, így nem tudom hol tart a ciklus. Ha baba lenne természetesen meg tartanánk soha nem is lenne kérdés számunkra, de ettől függetlenül pszichesen félek és félnék 5 év múlva is.
Köszönöm a kedves hozzászólásokat :)
Ne haragudj bakker, 🤦♀️ de nem mi vagyunk aki folyamatosan jön itt a hasfalával meg fosik a teszteléstől.
Primitív meg tájékozatlan itt, maximum te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!