Második baba mennyi idő után sikerült Nektek? Mennyiben volt nehezebb a terhesség?
Nyilván mindenkinél más, csak érdekel más története, mikre számítanak kb.
Nálunk a kislányom kb egyből sikerült, zökkenőmentes terhesség, kicsi pocak,minimális rosszullét, viszonylag gyors és könnyű szülés.
Januárban szeretnénk próbálkozni a tesoval, de sok olyat olvastam, hogy a tesó később jött össze valamiért.
Mik a tapasztalaitok etéren?
Én pont, hogy azt hallom mindenhonnan, hogy a második/többedik terhesség hamarabb összejön. Az én tapasztalatom is ez, a második baba hamarabb összejött, pedig még szoptattam a nagyobbat, ami elvileg azért nehezíti a dolgot.
Amúgy a terhességgel eddig nekem sincs kifejezetten gondom, 21 hetes vagyok, még nem igazán van pocakom, könnyen viselem, bár az első trimeszterben azért voltak bőven rosszullétek, de még az is viselhetőbb volt, mint az első terhességemnél. Ami nehéz, hogy itt van közben egy 2 éves dackorszakos kislány :D Amíg vele voltam várandós, addig simán aludtam akármennyit, pihentem napközben is, ha olyanom volt, ha fáradt voltam, nem emeltem, nem sétáltam, na ezt most mellette nyilván nem tehetem meg, mert hát még kicsi ő is, bizony emelni kell, menni kell játszótérre, ott még nem ér el mindent, ha ő éppen nem alszik, akkor nincs az az isten, hogy én pihenni tudjak mellette, szóval ezek nehezítik a mostani terhességet. Mondjuk az biztos, hogy sokkal fittebb leszek így a végére, mint vele voltam, ez lehet, hogy a szülésben/felépülésben is segíteni fog, bár a múltkor is nagyon gyors és könnyű volt minden, de hát nyilván mindig lehet hova fejlődni, és nem is fog ártani, mert azért el tudom képzelni, hogy a gyermekágy alatt mennyit tudok majd mellette pihenni.
Nekem a második gyermekem azonnal összejött.
Minden rendben volt a terhességgel. Nem volt rosszullét, keveset híztam. És a szülés is gyors volt. ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!