A második/többedik terhességetek első időszaka mennyiben volt más, más volt-e, mint az első?
Most arra az időszakra értem, amikor még a nemvárt előtt/körül voltatok. Nekem a lányommal addigra már iszonyúan fájtak a melleim gyakorlatilag az ovutól kezdve és feszült a méhem, de más jele nem volt a dolognak a kimaradó vérzésig.
Már fél éve próbálkozunk a tesóval, ugyan még szoptatok napi 2x, de iszok mellette inofolicot és használok ovuteszteket is. Most legutóbb nagyon tutira mentem, 3 ovutesztet is használtam, mind a három 27-én lett pozitív, szóval ma vagyok a 9. dpo-n, de még mindig pontosan ugyanannyira nem érzek semmit, mint az előző hónapokban, amikor ugyanúgy nem sikerült a baba. Eddig nem használtam ovuteszteket, vagy csak így nagyjából nézegettem, hogy van-e egyáltalán erősödő tendencia a csíkokban (nem igazán rendszeres a vérzésem), meg a szoptatásokat is csak januárban csökkentettem le napi 2-re, szóval ezért sem aggódtam úgy igazán, de most 100% jól időzítettük az együttlétet is meg ovum is tutira volt, szóval most nagyon bizakodok. De már egyre kevésbé :( A szoptatás sem kellemetlenebb, mint eddig, semmit nem érzek másként, és tényleg kezdek elkeseredni, pedig hát ugye még semmi konkrétum nincs, ami miatt el kéne szontyolodnom.
Nektek hogy alakult a dolog?
Semmiben
Pedig szoptattam a masodiknál
Nem volt tünetem egyszer sem
Az elsőnél nagyon feszült a mellem, most nem feszül de a bimbó már érzékenyebb és fáj is a szoptatás kicsit. Szédülök néha, hányingerem egyelőre még ritkán van, az az elsővel sem volt durva.
6 hetes lesz holnap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!