Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhessége mely időszakában...

Terhessége mely időszakában fogadtál orvost?

Figyelt kérdés
Én jelenleg sztk járok de mindig ugyanahoz a dokihoz.Nála szeretnék szülni.Mikor kell ezt megbeszénem vele?
2010. ápr. 4. 10:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Én magánrendelésre járok, de még nem kértem fel a szülésre. (bár valahol úgy gondolom, hogy ez ilyenkor alap nem?) 21 hetes vagyok. Legközelebb már felhozom a témát, csak nekem e valahogy olyan "ciki".
2010. ápr. 4. 10:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Én is sztkba járok,én is mindig ugyanahhoz,de még mindig nem tudom őt akarom-e majd.A baj az,hogy senkit se szeretnék jobban a másiknál... Akihez járok is totál hangulatember,mint szakember meg nem tudom,ezelőtt nem is ismertem... :( Nehéz ügy,pedig lassan itt az ideje lezsírozni,mert 3 hetem van a szülésig :) Ha hozzá jársz és őt szeretnéd,szerintem nem kell kapkodni. Mivel ismer biztos később is rábólint.
2010. ápr. 4. 10:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Azért érdemes minnél hamarabb megbeszélni velük. Van olyan doki, aki nem is vezet le szülést. Ha esetleg ügyeletesnél akartok szülni, azt is meg lehet velük beszélni. Rá kell kérdezni, hogy hogyan zajlik a dolog.
2010. ápr. 4. 11:15
 4/10 A kérdező kommentje:
A dokim vezet le szülést az Uzsokiban.Viszont ha nem vállal akkor marad az ügyeletes.De akkor melyik kórházba induljak?Ujpesten lakom.
2010. ápr. 4. 11:51
 5/10 anonim ***** válasza:

Én SZTK-ba jártam,az Uzsokihoz tartozom,azt mondják jó kórház,jövő héten szülök ott ügyeleten:-)

A dokinak szóltam a szülés előtt úgy 3 héttel hogy nem-e lehetne és még én éreztem magam rosszul utána hogy mit képzelek hogy jóhogynem a szülőágyon kérem fel pedig már vagy 8 hónapja hozzá járok...!

Védőnő szerint a 20.hét után már nem nagyon vesznek át kismamát az orvosok!!

2010. ápr. 4. 12:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Tb-s rendelésre járok. 28-30. hét körül szóltam a dokinak, ha lehetne szeretnék nála szülni. Beírt a naplójába. A kiskönyvembe ha jól emlékszem 34 hét körül írta csak be, hogy ő lesz az orvosom. Azt hittem húsvétkor találkozunk, de a babám úgy látszik a gólyát jobban szereti, mint a nyulat :) 39h km
2010. ápr. 5. 07:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha az Uzsokiba jársz vizsgálatokra, akkor szülni is oda kell menned. Nem ügyeletes kórházba. Ezt én sem tudtam, hogy hogyan működik, ezért ezt kifejezetten megkérdeztem a dokimtól. És ha esetleg mentő vinne, akkor nekik is mondani kell és a könyvedet oda kell nekik adni, hogy az Uzsokiba kell, hogy vigyenek. És a szülész akkor az Uzsokiban az ügyeletes doki vezeti le. Amúgy a nagyját úgyis a szülésznők végzik.
2010. ápr. 5. 11:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Terhesgondozásra ujpesti sztkba járok.
2010. ápr. 5. 18:34
 9/10 A kérdező kommentje:

Elvállalt,az irány az Uzsoki lesz:)

Mindenkinek boldog babavárást!

2010. ápr. 11. 12:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Na, egy gonddal kevesebb! Gondolom most már könnyebb a lelkednek. Nekem legalábbis az volt. Minden jót Nektek! És problémamentes, könnyű terhességet és szülést kívánok!
2010. ápr. 12. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!