Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Második baba mennyi idő után...

Második baba mennyi idő után sikerült Nektek? Mennyiben volt nehezebb a terhesség?

Figyelt kérdés

Nyilván mindenkinél más, csak érdekel más története, mikre számítanak kb.

Nálunk a kislányom kb egyből sikerült, zökkenőmentes terhesség, kicsi pocak,minimális rosszullét, viszonylag gyors és könnyű szülés.

Januárban szeretnénk próbálkozni a tesoval, de sok olyat olvastam, hogy a tesó később jött össze valamiért.

Mik a tapasztalaitok etéren?

2022. júl. 12. 10:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az elsőért 6 évet küzdöttünk, a második első hónapban megfogant. A várandósságok ugyanolyanok voltak, semmi tünet, semmi komplikáció. 😊
2022. júl. 12. 15:13
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem mindketten gyorsan összejöttek. A terhesség.. hát többet kellett talpalni mert kicsi volt a korkülönbség, könnyebben bírtam mozogni a végén is, gondolom a kevesebb pihenés miatt.

A hasam sokkal hamarabb nőtt, de az utolsó hetekben végül csak nem lett nagyobb,mint első babánál.

Rosszullét stb teljesen máshogy alakult, tovább tartott de elviselhetőbb volt és nem is voltam rosszul mindennap. Viszont reggelente szédültem vagy 4 hónapos terhességig, ezzel nem volt bajom első babával.

A szülés sokkal gyorsabb volt.

2022. júl. 13. 19:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező, neked végül mennyi idő alatt sikerült?
2022. okt. 31. 11:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja most olvasom hogy januárban póbálkoztok majd, bocsi 😅
2022. okt. 31. 11:56
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed, azóta úgy döntöttünk várunk pár évet. Szeretnék kizárólag a kislanyunkkal foglalkozni, korainak tartom esetünkben a 2 év korkülönbséget.
2022. nov. 2. 11:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi miatt döntöttetek így végül?
2022. nov. 2. 13:19
 17/17 A kérdező kommentje:
Elkezdtünk próbálkozni, úgy voltunk vele, hogy nem biztos, hogy egyből összejön. Hát az első hónapban lett egy viszonylag erős pozitív terhességi tesztem, tökre örültem neki. Aztán megjött, mint kiderült kémiai terhesség volt. Csalódott voltam és dühös. Aztán 1-2 nap elteltével végiggondoltam az egészet. Rájöttem, hogy semmilyen szempontból testileg lelkileg sem állok készen sem a terhessegre sem a szülésre. Amíg csak lehet a kislanyunkra szeretnék összpontosítani, aztán majd ha mar óvodába jar egy ideje, akkora próbálunk időzíteni . És amikor mindent pontosan vegigvettem, és eldöntöttem, úgy éreztem felszabadultam, megkönnyebbültem, innen tudom, hogy nálunk ez a jó döntés.
2022. nov. 2. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!