Második baba mennyi idő után sikerült Nektek? Mennyiben volt nehezebb a terhesség?
Nyilván mindenkinél más, csak érdekel más története, mikre számítanak kb.
Nálunk a kislányom kb egyből sikerült, zökkenőmentes terhesség, kicsi pocak,minimális rosszullét, viszonylag gyors és könnyű szülés.
Januárban szeretnénk próbálkozni a tesoval, de sok olyat olvastam, hogy a tesó később jött össze valamiért.
Mik a tapasztalaitok etéren?
Nekem mindketten gyorsan összejöttek. A terhesség.. hát többet kellett talpalni mert kicsi volt a korkülönbség, könnyebben bírtam mozogni a végén is, gondolom a kevesebb pihenés miatt.
A hasam sokkal hamarabb nőtt, de az utolsó hetekben végül csak nem lett nagyobb,mint első babánál.
Rosszullét stb teljesen máshogy alakult, tovább tartott de elviselhetőbb volt és nem is voltam rosszul mindennap. Viszont reggelente szédültem vagy 4 hónapos terhességig, ezzel nem volt bajom első babával.
A szülés sokkal gyorsabb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!