Lecsúszott óvszer mellett terhesség?
8 hete szültem, és amilyen az én formám, rögtön az első együttlét alatt lecsúszott az óvszer :( Biztos hogy jutott a hüvelybe sperma.
2 hete voltam orvosnál, vékony endometrium volt, peteérésnek semmi nyoma, nem szoptatok. Most várjuk az első menstruációt, hogy feltegyék a spirált. Kb egy hete tapasztaltam tojásfehérje szerű folyást, de gondolom az szülés után nem jelent semmit.
Nagyon nem szeretnék hormonokkal közbe avatkozni, de lehet, hogy muszáj lesz egy esemény utáni? Mennyi esélyem lehet így a terhességre?
legközelebb passzoló méretű óvszert használjatok ne kettővel nagyobbat…
nem valószínű a terhesség de az ominózus aktus után 14 nappal egy teszt megmondja a tutit. én addig nem vennék be eseményutánit ilyen pici esélyre. szinte biztos hogy még peteérésed se volt.
Köszönöm a válaszokat! Maradék ovulációs tesztekből megcsináltam egyet. Alig látszik a teszt csík. Persze tudom, lehet tegnap vagy azelőtt pozitív volt...
Én is úgy gondolom, hogy kevés rá az esély, de nagyon nem akarok szülni mégegyszer. Sajnos a második szülésbe majdnem belehaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!