Mikor fogant a baba?

Figyelt kérdés

Első szülésem lesz és minden alkalommal más hétnél tartottam eddig a vizsgálatokon, mint gondoltam. Segítenétek kiszámolni mikor hozhattuk össze a kisbabánkat. Csak kivancsi lennék a napra, mert en szinte biztos voltam benne, de már úgy néz ki rosszul gondoltam.

Fogamzásgátló abbahagyása után nem voltam együtt a párommal 3 hónapig, annak letelte után; április 24, 26, május 12, 13, 17, 21. Én a 17-ére tippeltem, mert akkor élvezett el csak bennem. Tudom, hogy a többi nap is lehet, de nekem ez volt a tippem, mert majus 5-9-ig menstruáltam és az ovulációm elvileg 19-ére esett 2 nappal a 17-ei együttlét utánra (általában 28 napos a ciklusom).

Augusztus 5-én a nagy uh vizsgálaton a kép alá azt írták 14w0d (ez gondolom azt jelenti, hogy a 14. hetet befejezte, belelépett a 15-be) Szülés várható időpontja február 5 +-9 nap.

A kérdés az, mikor hozhattuk össze a mi kis babócánkat? :)

Köszönöm, ha tudtok segíteni.

2022. aug. 21. 06:59
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Fú, de beteg kérdés.
2022. aug. 21. 07:12
 2/7 anonim ***** válasza:
63%

Akkor, amikor az ovulációd volt.

Elég kényszeresnek tűnsz. Miért nem szexeltetek miután abbahagytad a fogamzásgátlót?

2022. aug. 21. 07:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt ugye tudod, hogy a méretei alapján saccolják mindig az időt? Attól még nem fogant máskor csak nagyobb, jobban fejlődött egy bizonyos szakaszban, vagy épp nem. Ez nem jelent semmit.
2022. aug. 21. 08:05
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Tényleg beteges, hogy ezt ennyire számon tartod
2022. aug. 21. 08:16
 5/7 anonim ***** válasza:
85%

14w0d nem azt jelenti, hogy befejezte a 14. hetet, épp elkezdte. Azt jelenti, kerek 14 hetes volt a mérete alapján.

Egyébként ez alapján május 13.

2022. aug. 21. 08:57
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Nem teljesen mindegy? Egészséges és kész, ez számít.
2022. aug. 21. 09:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak úgy megsúgomm hogy 12.hét után már totál más ütemben fejlődnek a babák. Onnantól már nem lehet a közelébe kerülni a valós fogantatás napjához. Addig az adatok valósak és a fejlődés szinte egyforma. Ezért is vannak 3 kg-os meg 4kg-os babák meg 50-60cm-es babák.

Normális esetben 12.héten megmondják a várható szülés időpontját, utána csak 2 hétnél több eltérés esetén szoktak korrigálni. . A túl sok módosítás miatt lehet túl hamar kivennék vagy túl sokáig lenne bent.

2022. aug. 21. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!