Aktus után mennyi idővel jelennek meg a terhesség első tünetei?
Van egy úgymond elég friss párkapcsolatom (2 hónapja ismerjük egymást, de elég komoly. Gyorsan halad a dolog, nagyon jól megvagyunk együtt.) és 9 napja 2023.01.07) együtt voltunk, és nem sikerült időben kihúznia. Óvszert nem használunk, allergiás vagyok rá. A fogamzásgátlót 3 hónapja hagytam abba, és azt olvastam, hogy utána nagyobb az esély a teherbeesésre.
Aktus után másnap (időre) megjött a mensim.
Ugye az aktus 9 napja történt, de ma egész nap rosszul voltam, rossz volt a közérzetem, görcsölt a hasam, hányingerem volt/van, alig kívántam enni, ha ettem is utána rosszul voltam. A gyomromat nem rontottam el, semmi olyat nem ettem.
A telefonom szerint mostanában kéne peteérésnek lennie. Lehet attól ez a rosszullét? Soha nem volt még peteéréskor ilyen. Van már egy 6 éves kisfiam, de nem nagyon emlékszek már, hogy milyen volt az elején.
A terhességi teszt kimutatná már ha esetleg…? Holnap lehet veszek, és szerdán megcsinálnám reggel (aktus után 11 nappal)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!