Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aktus után mennyi idővel...

NemFogodKitalálni kérdése:

Aktus után mennyi idővel jelennek meg a terhesség első tünetei?

Figyelt kérdés

Van egy úgymond elég friss párkapcsolatom (2 hónapja ismerjük egymást, de elég komoly. Gyorsan halad a dolog, nagyon jól megvagyunk együtt.) és 9 napja 2023.01.07) együtt voltunk, és nem sikerült időben kihúznia. Óvszert nem használunk, allergiás vagyok rá. A fogamzásgátlót 3 hónapja hagytam abba, és azt olvastam, hogy utána nagyobb az esély a teherbeesésre.

Aktus után másnap (időre) megjött a mensim.

Ugye az aktus 9 napja történt, de ma egész nap rosszul voltam, rossz volt a közérzetem, görcsölt a hasam, hányingerem volt/van, alig kívántam enni, ha ettem is utána rosszul voltam. A gyomromat nem rontottam el, semmi olyat nem ettem.

A telefonom szerint mostanában kéne peteérésnek lennie. Lehet attól ez a rosszullét? Soha nem volt még peteéréskor ilyen. Van már egy 6 éves kisfiam, de nem nagyon emlékszek már, hogy milyen volt az elején.

A terhességi teszt kimutatná már ha esetleg…? Holnap lehet veszek, és szerdán megcsinálnám reggel (aktus után 11 nappal)

2023. jan. 16. 20:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Ez most komoly?!

1. Megjött. Ergo nem vagy terhes

2. Van már egy gyereked, de nem vagy tisztába a sajat testeddel...

3. Ha nem akarsz gyereket, miért nem védekezel?! Miert hagytad abba a gyógyszert? A megszakítás nem védekezés.

4.nem vagyunk jósok, se látók. Csinálj egy tesztet 🤦‍♀️

2023. jan. 16. 20:37
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Dehogy mutatná ki, ha terhes is lennél, de nem vagy, akkor is még ezekben a napokban lenne beágyazódás.

A legjobb tanácsom, hogy inkább védekezz egy 2 hónapos kapcsoltban. Amúgy lehet olyan óvszert kapni, ami allergiásoknak is jó… de nem csak ez meg a fogamzásgátló létezik. Azt gondolná az ember, hogy akinek már van egy 6 éves gyereke jobban tisztában van ezekkel a dolgokkal.

2023. jan. 16. 20:40
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Azért szerintem egy 2 hónapos kapcsolatban nem kéne annyira megbízni egy férfiban hogy óvszer nélkül csináljatok de mindegy . Valószinű ,szinte biztos hogy nem vagy terhes.
2023. jan. 16. 20:43
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Ennyi esszel, komolyan mondom...anyukakent, 2 honapos friss kapcsolatba nem vedekezni, az eszem megall. Tessek gumit hasznalni, letezik latexmentes, ne ez legyen mar a kifogas.

Nem csak szaporodni kell esz nelkul, hanem fel is kene nevelni a gyerekeket! Ha terhes leszel es a csavod elhagy, akkor az aztan marha jo lesz csecsemovel es egy 6 evessel, dolgozni se tudsz. Gondolkozzal mar.

2023. jan. 16. 20:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek mond már meg nekem hogy mitől számít egy 2 hónapos kapcsolat elég komolynak?
2023. jan. 16. 21:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Tehát nem vedekeztek. Akkor bármikor lehetsz terhes.
2023. jan. 16. 22:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy 2 hónapos kapcsolatban, ha nem akarsz gyereket miért nem védekezel?! Aztán, ha terhes leszel, akkor te leszel a legjobban meglepődve. Vagy - ami szerintem esélyesebb - te nagyon is akarsz gyereket, a pasi nem, de te azért reménykedsz. Ez így elég undorító, nem gondolod??
2023. jan. 16. 22:26
 8/11 A kérdező kommentje:

Próbáltam több fajta óvszert is, mindegyiktől kipattogok, kiszáradok, és (sikosítóval is) tiszta seb lesz a hüvelyem, és napokig fáj/ég utána.

A fogamzásgátlót azért hagytam abba, mert 4 évig szedtem, a 4 év alatt próbáltam 3 fajtát. Folyamatosan csak híztam (pedig járok edzeni, és nem eszek minden szart össze.), depressziós voltam, libidóm az 0 alatt volt, a hajam borzasztóan hullott, és minden napossá vált a migrén.

Nem szeretnék (még) gyereket. Beszéltük, hogy HA majd oda jutunk, és tényleg komolyabb lesz, akkor szeretnénk majd, de nem most.

Komolynak attól számít, hogy nagyon jól megvagyunk, felnőtt emberek vagyunk, nem huszon évesek. Tudjuk, hogy mit akarunk, mindketten voltunk már házasok, csak egyikőnknek sem működött.

Egyikőnknek sincsen semmi betegsége, ebben 100% biztos vagyok.

Nem vagyok buta tini. Tudom, hogy a megszakításos módszer az nem védekezés. De azért azt valljuk be, hogy nem sok olyan eset van, amikor az előváladéktól esik teherbe a nő. Vannak akik évekig próbálkoznak babával.

2023. jan. 17. 05:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

De... de nagyon buta vagy. Ha nem akarsz gyereket, védekezz.

Nem csak a gumi és a fogamzásgátló létezik, ha hiszed ha nem.

2023. jan. 17. 08:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát tetess spirált.
2023. jan. 17. 08:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!