Miért nem maradok terhes?
Sziasztok!
Kb. 6-7 hónapja próbálkozunk a párommal, de egyszerűen nem jön össze a gyerek. Már folyamatban van a kivizsgálás mindkettőnk részéről (egyenlőre én vagyok ebben előrébb), nekem eddig jók az erdményeim. Voltam endokrinológusnál, nogyogyasznal, vérvételen stb. Szedek femibion 0 vitamint, Béres cseppet l, c vitamint.
Valamiért így sem jön össze. Mi lehet a hiba? Van aki járt már hasonló helyzetben? Arra gondoltam, hogy mindketten dohányzunk még és esetleg ez lehet az akadálya? Úgy terveztük, hogy amint összejön onnantól tesszük le együtt. De az összes ismerősöm úgy esett teherbe, hogy cigizett és utána lerakta amint megtudta….
Szerintem ha valaki kiír ide valamit, onnantól mindenkinek van hozzá köze, és joga hozzászólni.
Elhiszem, hogy dohányosként nem jó olyat hallani, hogy le kell szokni, márpedig az orvos is ezzel fog egyből jönni.
Sajnos ez öngól lett, kérdező. Nem vagytok felkészülve egy gyerekre, mentálisan legalábbis biztos nem. Nem azért kapod a keményebb véleményeket, mert épp olyan kedvük van, hanem mert tényleg rossz a hozzáállásod jelenleg. Kicsit gondold át a dolgokat. A cigit igenis le kell tenni. Csúnyán hangzik, de ez általában az alsóbb, iskolazatlan réteg mániája.
Amúgy ezen kívül 100 oka lehet, miért nem sikerült még.
A párommal egyutt igen nagy dohányosok voltunk. 2 évvel a próbálkozás elott letettük hogy ezzel mar ne legyen teherbe eseskor. Tenyleg ezzel kellene kezdeni.
1 év próbálkozás alatt kb senki nem fog veletek szoba allni. De garantálom h első kerdesek kozott lesz a cigi
Na most akkor itt helyre tennék 1-2 dolgot. Kedves #18 ha beutalóval küldenek akkor nem kell 60k-t kifizetni.
A cigit utána szeretnénk letenni mikor már biztos a dolog. Én szeretek cigizni, ha nem jön össze akkor legalább ez az élvezet maradjon meg. Ha összejön nyilván le fogom tenni.
A másik. Az orvosoknak nem mondtuk meg hogy csak 6-7 hónapja próbálkozunk, hanem azt mondtuk hogy több mint másfél éve, így igenis foglalkoznak velünk! :) de azért koszi!
Úgy érzem fel vagyunk készülve a gyerekre és igen VAN fogalmam róla hogy mennyibe kerül egy gyerek, ha meg lesz a gyerek nyilván lesz pénzem hogy bármit meg vegyek neki amit csak szeretne. Ha az utolsó putris c/g@nynak is megy akkor bárkinek megy!!!!!
"ha meg lesz a gyerek nyilván lesz pénzem hogy bármit meg vegyek neki amit csak szeretne." - Igen, egyikből következik a másik, logikus. Csak most épp nincs sz@ros 60.000 forintotok se.
"Ha az utolsó putris c/g@nynak is megy akkor bárkinek megy!!!!!" - Ja, hát ha nálatok ilyen alacsonyan van az a léc, akkor már minden világos.
“A dohányfüst legkárosítóbb anyaga a nikotin, mely a többi károsító anyaggal együtt felszívódva a szájüreg és a légutak nyálkahártyájáról bekerül a véráramba.” Nem tudom ki pontozott le, de a nikotin igenis bekerül a véráramba.
“A nőknél nem termelődnek új petesejtek az életük során, és a dohányzás csökkentheti a petefészkekben lévő petesejtek számát, és a petefészkek idő előtti öregedését okozhatja. A cigarettában lévő toxinok a petefészek tüszőiben (ahol a petesejtek megérnek) DNS-károsodáshoz is vezethetnek.”
És a petesejtre is hatással van, lehet sz@r vele szembesülni, attól még ezek tények!
Tehát a cigit le nem tennéd, de azlért az orvosnak van pofád azt hazudni, hogy másfél éve nem esel teherbe. Gratulálok.
"Ha összejön nyilván le fogom tenni."
Nem, nem fogod. Mindenki ezt mondja, aztán egyik se bírja letenni. Utána jönnek majd a "ha csak kevesebbet szívok, az jobb, mert ha letenném, akkor a stressz többet ártana a gyereknek" féle önigazoló baromságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!