Miért nem maradok terhes?
Sziasztok!
Kb. 6-7 hónapja próbálkozunk a párommal, de egyszerűen nem jön össze a gyerek. Már folyamatban van a kivizsgálás mindkettőnk részéről (egyenlőre én vagyok ebben előrébb), nekem eddig jók az erdményeim. Voltam endokrinológusnál, nogyogyasznal, vérvételen stb. Szedek femibion 0 vitamint, Béres cseppet l, c vitamint.
Valamiért így sem jön össze. Mi lehet a hiba? Van aki járt már hasonló helyzetben? Arra gondoltam, hogy mindketten dohányzunk még és esetleg ez lehet az akadálya? Úgy terveztük, hogy amint összejön onnantól tesszük le együtt. De az összes ismerősöm úgy esett teherbe, hogy cigizett és utána lerakta amint megtudta….
Ha gyereket terveztek, sőt, már rajta vagytok egy ideje a témán, miért nem szoksz le? Az lenne az ideális, hogy ne akkor kelljen leszoknod, ha már sikerült. Így a szervezetednek (főleg a tüdődnek) is lenne ideje tisztulni.
Így aztán nem sok értelme van vitaminokat szedni, ha ezzel meg továbbra is mérgezed magad.
Nem azt mondom, hogy ezért nem sikerül.
Hanem hogy aki családtervezésbe fog, alapnak kéne lennie, hogy ELŐTTE leszokik.
Szerinted itt jósok vannak?
Fél év nem sok, egy ciklusban 15-20% a teherbeesés esélye, akkor is, ha minden rendben. Akár az is lehet, hogy nem jókor vagytok együtt.
A férfival egyszerűbb kezdeni, neki 1 vizsgálat nekünk sok.
Nekem nem jutott fel, öltem a spermát.
Lehet semmi baj csak épp szerencsétlenül álltak a csillagok, de ezen kívül sokminden lehet. Ennyiből itt nem fogják tudni neked megválaszolni.
Én azt javaslom mostmár a párod következzen a vizsgálatban. Mi is a férjemmel kezdtük, mert ha nála a probléma az hamarabb kiderül. Persze ettől még lehet a nőnél is de az sokkal több vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!