Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem maradok terhes?

Miért nem maradok terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb. 6-7 hónapja próbálkozunk a párommal, de egyszerűen nem jön össze a gyerek. Már folyamatban van a kivizsgálás mindkettőnk részéről (egyenlőre én vagyok ebben előrébb), nekem eddig jók az erdményeim. Voltam endokrinológusnál, nogyogyasznal, vérvételen stb. Szedek femibion 0 vitamint, Béres cseppet l, c vitamint.

Valamiért így sem jön össze. Mi lehet a hiba? Van aki járt már hasonló helyzetben? Arra gondoltam, hogy mindketten dohányzunk még és esetleg ez lehet az akadálya? Úgy terveztük, hogy amint összejön onnantól tesszük le együtt. De az összes ismerősöm úgy esett teherbe, hogy cigizett és utána lerakta amint megtudta….

2022. dec. 29. 22:30
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
93%

Ha gyereket terveztek, sőt, már rajta vagytok egy ideje a témán, miért nem szoksz le? Az lenne az ideális, hogy ne akkor kelljen leszoknod, ha már sikerült. Így a szervezetednek (főleg a tüdődnek) is lenne ideje tisztulni.

Így aztán nem sok értelme van vitaminokat szedni, ha ezzel meg továbbra is mérgezed magad.

Nem azt mondom, hogy ezért nem sikerül.

Hanem hogy aki családtervezésbe fog, alapnak kéne lennie, hogy ELŐTTE leszokik.

2022. dec. 29. 22:40
 2/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted itt jósok vannak?

Fél év nem sok, egy ciklusban 15-20% a teherbeesés esélye, akkor is, ha minden rendben. Akár az is lehet, hogy nem jókor vagytok együtt.

2022. dec. 29. 22:43
 3/39 anonim ***** válasza:
96%

A férfival egyszerűbb kezdeni, neki 1 vizsgálat nekünk sok.

Nekem nem jutott fel, öltem a spermát.

2022. dec. 29. 22:55
 4/39 anonim ***** válasza:
93%
Az elsőnek teljesen igaza van, már a tervezésénél le kellene szokni, a cigi méreg, ami a vérrel eljut mindenhova, ergo a petesejtek számát es minőséget illetve a spermat is ronthatja.
2022. dec. 29. 23:03
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
A 6-7 hónap még semmi, simán lehet h nincs semmi gond. Ellenben a dohányzással már rég le kellett volna állni.
2022. dec. 29. 23:08
 6/39 anonim ***** válasza:
100%

Lehet semmi baj csak épp szerencsétlenül álltak a csillagok, de ezen kívül sokminden lehet. Ennyiből itt nem fogják tudni neked megválaszolni.

Én azt javaslom mostmár a párod következzen a vizsgálatban. Mi is a férjemmel kezdtük, mert ha nála a probléma az hamarabb kiderül. Persze ettől még lehet a nőnél is de az sokkal több vizsgálat.

2022. dec. 29. 23:26
 7/39 A kérdező kommentje:
Minél hamarabb szeretnénk nála is ki vizsgáltatni a dolgokat, de nem találtunk még helyet, ahol állami úton megcsinálják, csak 50-60.000Ft-ért. Én amiatt kezdtem el hamarabb, mert a nyitok mirigy ultrahangon, felhívták a figyelmemet arra, hogy valami nem oké a pajzsmirigyemmel, mert valami miatt lezajlott a szervezetemben egy gyulladás, plusz a citológiai vizsgálatom eredménye sem lett jó:Atipusu lap hámsejtek és a kóros volt be x-elve (ennyi volt a leletemben). És mivel az endokrinológiára állami úton fél év lett volna az időpont, így magán úton megyek el (ráadásul egy elég jó hírű doktornőhöz járok), ami nem kevés pénz és ez mellett nem férne bele egy 60.000Ft-os sperma vizsgálat is. (De ha esetleg valaki tud Budapesten egy klinikát, ahol SZTK alapon csinálnak ilyen vizsgálatot, nagy örömmel fogadnám, ha megosztaná velem) :)
2022. dec. 29. 23:57
 8/39 anonim ***** válasza:
97%
Hát mondjuk a cigin lehetne először spórolni. Birom, mikor azon sír valaki, hogy minden milyen drága (pl. neked a magándoki), de a napi cigire azért simán futja.
2022. dec. 30. 00:12
 9/39 A kérdező kommentje:
Dohányt veszünk, így olcsóbbra jön ki…attólmég mert valaki cigizik találhatja drágának a különböző dolgokat…én nem azt mondtam hogy annyira drága hogy nem tudnánk semmiféleképpen kifizetni, de egy picit húzós.
2022. dec. 30. 00:17
 10/39 anonim ***** válasza:
83%
De ha valaki gyereket akar, alap dolognak kellene lennie, hogy leteszi a cigit. Mert hiába mondod, hogy majd ha pozitív lesz a teszt, leszoksz, nem fogsz tudni leszokni.
2022. dec. 30. 00:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!