Miért nem maradok terhes?
Sziasztok!
Kb. 6-7 hónapja próbálkozunk a párommal, de egyszerűen nem jön össze a gyerek. Már folyamatban van a kivizsgálás mindkettőnk részéről (egyenlőre én vagyok ebben előrébb), nekem eddig jók az erdményeim. Voltam endokrinológusnál, nogyogyasznal, vérvételen stb. Szedek femibion 0 vitamint, Béres cseppet l, c vitamint.
Valamiért így sem jön össze. Mi lehet a hiba? Van aki járt már hasonló helyzetben? Arra gondoltam, hogy mindketten dohányzunk még és esetleg ez lehet az akadálya? Úgy terveztük, hogy amint összejön onnantól tesszük le együtt. De az összes ismerősöm úgy esett teherbe, hogy cigizett és utána lerakta amint megtudta….
Gyereket akartok, de nincs 60.000 forintotok dokira?! Az szép.
Mondjuk az állatos csoportban oda szoktuk írni, hogy ne tartson kisállatot az, aki nem tud állatorvosra költeni.
Érzed a párhuzamot?
Tavasszal szültem.
Nem, qrvára nem egy 60.000 forintos vizsgálat lesz a legnagyobb anyagi kihívástok... Gondolkodjatok el.
Most kellene letenni a cigit, ez a "majd teherbe estem lerakom" terv nem mindig szokott sikerülni.
A dohány is drága, kettőtöknek biztosan van havi 50 is a cigi, vagy még több.
Kedves 12-es válaszoló!
Nem, az elmúlt pár hónapban nem volt arra pénz (de szerintem semmi jogod másnak a pénztárcájában turkálni). Jöttek az ünnepek és ilyenkor szokásuk túl költekezni. Kb ketten együtt keresünk majdnem 1 millió forintot havonta. Nem fog a gyerek majd megviselni, hogy éppen akkor kicsit többet kell költeni. De egy “matyizásra” sajnálom a 60.000Ft-ot. Elég drága rejszolás lenne a paromnak.
Aki írta az andrologiat annak Köszönöm!
Drága matyizás. Fú, de ízléstelen vagy. Ez egy kivizsgálás, ahol spermamintát kell adni. Ha fontos ez nektek, akkor kifizetitek. Ha nem, akkor nem.
Persze, hogy lehet a dohányzástól sikertelenség. A férjed spermáit is gyengítheti, és a te nyálkahártyád is lehet vékonyabb miatta. De amúgy fél év sikertelenség nem akkora probléma, mi nem cigizünk és mégis 8 hónapot vártunk az első babára.
A matyizás drága, de a napi cigi, ami ráadásul undorító, ártalmas, büdös, az nem drága.
Tudom, szemét vagyok, de a meddőségi kezeléseket kapásból nem engedném annak, aki dohányos. Max ha fizet érte. Legyen már benned annyi, hogy ha gyereket akarsz, akkor leszoksz.
Mert mindenki azt mondja, hogy majd a pozitív tesztnél leteszi, de 50-ből 1-nek sikerül, a többi szívja végig. Mert ugye marha fontos a gyerek, de annyira azért nem, hogy ne mérgezd már akkor, mikor a méhedben van.
12. Vagyok.
Ja, hogy ennyire sötét vagy?😅
Idézlek: "De egy “matyizásra” sajnálom a 60.000Ft-ot. Elég drága rejszolás lenne a paromnak.
Aki írta az andrologiat annak Köszönöm!"
Aranyom, az andrológiai vizsgálat, amit itt köszöngetsz, az a "drága rejszolás" másik neve. 😅🤣😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!