Menzesz előtt hany nappal előtte mutatja ki a vérvétel ha sikerült a terhesség? Progeszteron,hcg vérvételre gondoltam
Figyelt kérdés
2022. dec. 15. 13:51
21/31 A kérdező kommentje:
18as mert mennyivel hamarabb mutatják ki a verteszt ?elvileg a vizeletet hcg is van olyan 6 nappal hamarabb ki mutatja (predictor is)akkor a vér nem lenne hamarabb ?bocsi új vagyok ebbe
2022. dec. 15. 21:12
22/31 anonim válasza:
Van eltérés a beágyazódásban, az útban míg odaér, azért nem jó hamar, lehet mutatná 7nappal előtte de lehet, hogy csak 5 nappal. Nem fix idő egyik sem. Azért is írtam hogy volt hogy 8dpon + volt a tesztem de olyan is hogy csak 3 nappal később 11dpon lett +.
23/31 anonim válasza:
Milyen munkahelyen? Ha rád nem ártalmas, akkor az éppen megfogant magzatra sem, mert még nincs összeköttetés. Ha meg magzatkárosító hatása van a munkádnak, ne ott akarj teherbe esni, mert megfoganni se fog (lehet).
24/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Akkor várok
2022. dec. 16. 09:05
25/31 A kérdező kommentje:
Meg jött az eredmény később bolt ovum ha volt de alacsony a progeszteron sőt a hcg 1 lett
2022. dec. 20. 07:51
26/31 anonim válasza:
Attól még lehet később volt ováció késik már?
27/31 anonim válasza:
Az 1 nagyon kevés, sőt semmi, de ha később volt ovud még bármi lehet.
28/31 anonim válasza:
Mai teszt is negativ el engedem ezt a hónapot
29/31 anonim válasza:
28 napos a ciklusom, 28. nap mentem először HCG+progit nézetni, akkor már 318 volt HCG-m, vagyis biztosan sikerült, de 2 naponta kell duplázódnia, így utána még kétszer voltam vérvételen, és utána mentem UH-ra, ahol már szívcsőpulzálás is volt.
A ciklus 22. napján volt az első halvány pozitív tesztem.
(Lombikos vagyok, ezért végig ilyen kontrollált volt a ciklus.)
12 hetes km
30/31 anonim válasza:
Gratulálok a babához
Sajnos nekem q mai is negativ lett úgy hogy nem hiszem hogy terhes lennék amúgy 25.re nem várom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!