Menzesz előtt hany nappal előtte mutatja ki a vérvétel ha sikerült a terhesség? Progeszteron,hcg vérvételre gondoltam
Figyelt kérdés
2022. dec. 15. 13:51
1/31 anonim válasza:
Progi nwm mutatja.
Nekem a predictor early teszt 7 nappal előtte nagyon halvány + volt amit inkább negatívnak vettem, de másnap már jobban l@tszott, devolt hogy csak 11 nap volt rajta 2 csík így a biztos az a 12 dpo akkor már valamit mutatnia kell a vérnek
2/31 A kérdező kommentje:
De a vér nem hamarabb mutatja?
2022. dec. 15. 14:00
3/31 anonim válasza:
Ez eléggé egyenfuggo, mindenkinek más ütemben termeli a hcg-t a szervezete, de szerintem 2-3 nappal előtte már mindenkinél kell hogy mutasson valamit, ahogy mondjuk egy 10es erősségű teszt is jelzi.
4/31 anonim válasza:
A HCG kimutatható már az esedékes menstruáció előtt is, de érdemesebb megvárni.
5/31 A kérdező kommentje:
Csak a dokim holnap rendel és akkor csináltatja meg
2022. dec. 15. 14:09
6/31 anonim válasza:
Ok, ha terhes vagy, akkor jó eséllyel lesz HCG a véredben. Amúgy magán laborban is lehet nézetni, igaz az fizetős.
7/31 A kérdező kommentje:
Csak hogy ilyen hamar mutatná e
2022. dec. 15. 14:13
8/31 anonim válasza:
De milyen korán, hány napod van még, de nem is az a fontos hanem ovu után hány nappal vagy?
9/31 anonim válasza:
Miért még hány nap van a menstruációig?
10/31 anonim válasza:
1 hetem volt még a menstruációig és már ki mutatta a verteszt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!