Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki idő előtt esett teherbe,...

Aki idő előtt esett teherbe, azt hogy fogadta a szűkebb és tágabb értelembe vett család?

Figyelt kérdés
2022. dec. 14. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Mit jelent az idő előtt?

Gimnazistaként attól, akivel két hónapja "kapcsiban" vannak, vagy feleségként, rendezett lakásviszonyok között akkor, amikor még nem tervezték?

2022. dec. 14. 14:23
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Idő előtt? Azaz egy random kapcsolatban védekezés nélkül... - gondolom. Mert másképp egy komoly párkapcsolat/házasság, megfelelő anyagiak esetén ehhez senkinek semmi köze.
2022. dec. 14. 14:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Unokatesóm 16 évesen esett teherbe, 18 évesen már a másodikat szülte, 19 évesen a harmadikat. Az még hagyján, hogy ennyi idős volt, inkább azon akadt ki az egész család, hogy egy bűnözőnek szült, aki nem azért ült, mert ellopott egy vasszeget.

De az is durva volt, hogy ugye 9 osztályt járt csak, és érettségi helyett a harmadikat szülte (pont az érettségi hetében).

2022. dec. 14. 14:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha az idő előtt azt jelenti, hogy egy jó kapcsolatban/házasságban, rendezett anyagi körülmények között, biztos lakhatással, csak nem akkor, amikorra tervezték, hanem pár évvel előbb, akkor nagy örömmel fogadták. Nővéremék voltak így. Senki nem számított rá, mert mindig mondták, hogy most még biztos nem, majd egy 5 év múlva. Mindenki meglepődött, de nagyon örültünk neki.
2022. dec. 14. 14:32
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

Öcsém 17 éves volt, amikor teherbe ejtette a 16 éves barátnőjét. A mi családunk jobban kiakadt, főleg hogy így is alig jutott ránk, nem hiányzott nekünk egy gyerek egy tini szülőpárral.

Eredetileg a csaj szüleinél laktak volna, de aztán összevesztek és hozzám költöztek. Nuku külön szoba, nuku tanulás, nuku nyugalom, és szégyen szemre majdnem nem kaptam ballagásra és szalagtűzőre semmit, az is, hogy kaptam szalagot és kistarisznyát, nekem köszönhető, mert elmentem dolgozni, és abból fizettem ki. Ezután úgy összevesztem öcsémmel és a nőjével, hogy 13 éve nem tartom velük a kapcsolatot.

Egyébként azon vesztem össze velük, mert ezek után még ők hisztiztek, hogy a kishercegüknek ne használt kiságyat vegyünk, hanem újat.

2022. dec. 14. 14:33
 6/8 anonim ***** válasza:
63%
Ha ez történne az én gyerekemmel,minden döntésében támogatnám.
2022. dec. 14. 14:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

En 25 evesen, ugyan hazassagban estem teherbe, de nekunk azert volt ido elott, mert en olyan 30 eves korom korul terveztem volna.

Nyilvan mindenki nagyon jol fogadta, csak en ereztem magam kicsit eretlennek a feladathoz, azonban jelentem, sikerult felnoni idokozben es nagyon szepen neveljuk a kisfiunkat :D

Es uton a masodik.

De valoban nem mindegy, hogy tinikrol van szo, vagy csak kisse felkeszuletlen, de amugy felnott emberekrol.

2022. dec. 14. 15:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul

Az anyukák abortuszt javasoltak, ma már imádják az unokát

2022. dec. 14. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!