Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan, aki megèrezte...

Van itt olyan, aki megèrezte a beàgyazòdàst?

Figyelt kérdés
Hanyadik ciklusnapon es milyen erzes volt?
2022. dec. 10. 10:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Én éreztem dpo 10. Volt egy kis vérzés és egy erőteljes szúró érzés :)
2022. dec. 10. 11:48
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Igen. Szúrt nálam is, görcs is volt. Furcsa volt nagyon, azt hittem felfáztam vagy ilyesmi. De nem :)
2022. dec. 10. 12:30
 3/11 anonim ***** válasza:
28%
Hiába írják egyesek, a beágyazódást nem lehet megérezni. Ha így lenne, akkor terhességi teszt se kellene, hisz mindenki érezné saját maga. Maximum beágyazódási vérzés lehet (nekem a 10.dpon barnás maszatolás volt), de az is nagyon nagyon ritka. Itt terjed ez az urban legend, hogy lehet érezni. Nem igaz. Sokan a 4-5.hétig azt se tudják, hogy terhesek. Onnan veszik észre, hogy nem jött meg.
2022. dec. 10. 14:26
 4/11 anonim ***** válasza:
31%

Ezt nem lehet megerezni. Max ha van egy kis pecsetelo verzes abbol lehet eszre venni. Nekem pl ovulation utan majdnem minden nap szokott gorcsolni a hasam egy kicsit, szoval szerintem ez normalis hogy az ember megerzi.

Anno en is figyeltem a korai terhessegi tuneteket, pl feszulo Mell, gorcs, folyas, faradtsag

De ezek a tunetek a progeszteron emelkedese miatt tortennek nem pedig a terhesség miatt. A progeszteron pedig ovulacio utan mindenkeppen emelkedik ha van terhesseg ha nincs

2022. dec. 10. 14:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csak a maszatolás volt fél napig,és annyi volt összesen.
2022. dec. 10. 14:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak egy kb 5 Ft-os nagyságú barna maszatom volt, a nemvárt előtt kereken 1 héttel.
2022. dec. 10. 14:55
 7/11 anonim ***** válasza:
39%

Utólag bármire rá lehet fogni, hogy megérezted. Tuti máskor is beleállt már az emberbe a görcs. Legyetek őszinték, MINDENKIVEL előfordult már.

Két dolog van.

1, amikor valaki terhes akar lenni és foglalkoztatja a téma, akkor minden tök általános testi dologra tízszer annyira odafigyel. Ha vendégre vársz, akkor is minden kis zajra felkapod a fejed, nem?

Nézz szét itt az oldalon. Lehet a terhesség jele, ha rámnézett a macska? És ha kettőt pukiztam? És ha fáj a nagylábujjam?

2, emlékszel azokra a hónapokra, amikor ugyan így szúrt, de végül nem voltál terhes? Biztos nem csak utólag fogod rá, hogy tuti ez volt? Csak mert nem vagyok benne biztos, hogy nagyon sokan nem csak utólag "egészítik ki" a történetet fejben.

2022. dec. 10. 16:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem éreztem semmit! Maszatolás se volt.
2022. dec. 10. 19:39
 9/11 anonim ***** válasza:
77%

Az első terhességemnél éreztem egy nagyon erőteljes, hirtelen nyilallást. Meg is ijedtem, hogy mi ez, mert sosem éreztem még hasonlót. 1,5 héttel később kiderült, hogy sikerült a beültetésünk...

A másodiknál semmit sem éreztem.

2022. dec. 11. 08:56
 10/11 anonim ***** válasza:
60%
Igen éreztem és barnáztam is 1 napig.
2022. dec. 11. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!