Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van, aki sokadik babánál már...

Van, aki sokadik babánál már megérezte a beágyazódást?

Figyelt kérdés
Milyen érzés volt?
2014. okt. 21. 15:02
 1/6 anonim válasza:
Szia! hát ezt én is szeretném tudni h hogyan is van ez a beágyazódás. :)
2014. okt. 21. 15:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem első babámat várom, és olyan fura érzésem van 2 napja, kicsit melegség érzés, szurkálás, a derekam is érzem. Ovum már kb. 5-6 napja megvolt. Sosem szoktam ilyesmit érezni, azonnal feltűnt, hogy "valami más". Ez lehet, hogy beágyazódás lenne? Ezért merült fel bennem, hogy érzékenyebbek vagyunk, ha már szültünk?
2014. okt. 21. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Én "idegbajt" érzetem ekkortájt. :) Kétszer.
2014. okt. 21. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Szurkált és feszült a hasam, fájt a derekam, furcsa érzésem volt, és tiszta ideg lettem (mint egy tüskés süni olyan voltam mindenkivel).

Ez bőven mensi előtt 1 héttel történt, úgyhogy nagyon gyanús volt, hogy baba van a dologban.

Most 13 hetes vagyok.

Én amúgy az első szülésem óta érzek mindent. A peteérést, a mensi előtt pár nappal mensire utaló jeleket, szóval mindent. Így nekem egyértelmű volt - amikor megjelentek ezek a "beágyazódásos" tünetek - hogy terhes lehetek.

2014. okt. 21. 15:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Jó szó ez a "feszült a hasam", tegnap este pontosan ezt éreztem, még a nagyot megemelni is kellemetlen volt,mint ha húzódna belül valami. Nem is értem. Most izgulok :))))
2014. okt. 21. 15:17
 6/6 anonim ***** válasza:
én éreztem az elsőnél. Hasszurkálás volt, plusz kis barnázás.
2014. okt. 21. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!