Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8. dpo-n 3 csepp vér jelenthet...

8. dpo-n 3 csepp vér jelenthet beágyazódást?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam a 8. dpo-n, és észrevettem, hogy 3 csepp vér is távozott pisilés közben, aztán kb fél óráig rózsaszínt töröltem. Azóta semmi. jövőét hétfőre nem várom. Tehát kb 1 héttel a nem várt előtt történt ez.

Valakinek van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Tesztet még korainak érzem, sokszor álltattam már magam, több, mint 2 éve nem akar összejönni a picúr.

#teszt #DPO #Béágyazodás #pár csepp vér
2014. szept. 16. 07:55
 1/6 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem, írni, hogy semmiféle görcsöm, vagy hasszurkám nem volt és most sincs.

Annyi tünetem van, hogy nagyon sokszor kell mennem pisilni, de lehet, hogy ez még korai?

Tegnap a délutánt totál végigaludtam, nagyon fáradt voltam, de ez sajnos enne a rossz időnek is betudható.

2014. szept. 16. 08:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg a 8.dpo-n simán lehet ez beágyazódásos vérzés. Tapasztalatot nem tudok írni, csak azokat, amiket itt olvasgattam már. De igen, tesztet ne csinálj, majd csak ha elmarad. Szorítok Neked, hogy baba legyen belőle! :)
2014. szept. 16. 11:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves tőled, köszönöm, ma teljesen tünetmentes voltam, de szerintem ez azért nem jelent rosszat :) Háttha minket is megtalálna már as gólya :)
2014. szept. 16. 19:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Ma is volt egy ilyen, csak épp vércseppek nélkül, rózsaszínt töröltem és kb fél óra múlva el is múlt. Ma nagyon rosszul voltam, szörnyen émelyegtem, és nagyon fájtak a melleim is.

Volt már valaki, aki hányingert produkált a vas+ folsav tablettától? Pár napja szedem csak.

2014. szept. 18. 16:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Én sima folsavat szedek csak, de nem volt tőle még bajom (kb 1 hónapja szedem). Ha ma is volt ilyen, akkor nagy esély van rá, hogy beágyazódás. :) Szurkolok neked. Én valamikor jövő hét végére várok beágyazódásos tüneteket :D
2014. szept. 18. 21:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Ma reggel megjött sajnos...
2014. szept. 20. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!