8. dpo-n 3 csepp vér jelenthet beágyazódást?
Tegnap voltam a 8. dpo-n, és észrevettem, hogy 3 csepp vér is távozott pisilés közben, aztán kb fél óráig rózsaszínt töröltem. Azóta semmi. jövőét hétfőre nem várom. Tehát kb 1 héttel a nem várt előtt történt ez.
Valakinek van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Tesztet még korainak érzem, sokszor álltattam már magam, több, mint 2 éve nem akar összejönni a picúr.
Azt elfelejtettem, írni, hogy semmiféle görcsöm, vagy hasszurkám nem volt és most sincs.
Annyi tünetem van, hogy nagyon sokszor kell mennem pisilni, de lehet, hogy ez még korai?
Tegnap a délutánt totál végigaludtam, nagyon fáradt voltam, de ez sajnos enne a rossz időnek is betudható.
Ma is volt egy ilyen, csak épp vércseppek nélkül, rózsaszínt töröltem és kb fél óra múlva el is múlt. Ma nagyon rosszul voltam, szörnyen émelyegtem, és nagyon fájtak a melleim is.
Volt már valaki, aki hányingert produkált a vas+ folsav tablettától? Pár napja szedem csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!