Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 csepp tűhegynyi élénkpiros...

2 csepp tűhegynyi élénkpiros vér, beágyazódás vagy csak peteérés?

Figyelt kérdés
25-28 naposak a ciklusaim.Peteéréskor minden hónapban erős barnás-véres folyásom szokott lenni 2-3 napig. A mostani hónapban nem volt ilyen. A ciklus.hu-n 12.ére irta az ovut,de 1-2 nappal később szokott lenni,nem tudom most mikor volt,mert nem volt barna-véres folyásom.A ciklusom 10. és 17. napján voltunk együtt.A ciklus 18.napján napi többször volt késszerű nyilalás az alhasamban és a petefészek környékén,volt hogy mikor levegőt vettem ugy belenyilalt...Ma vagyok a ciklus 20. napján,és 2 csep tűhegynyi vérfolt volt a wc papiron,előtte pedig fehéres folyásom volt. Valakinek tapasztalat? Lehet beágyazódás,vagy tolodhatott e a peteérés körülbelül egy hetet későbbre? Szerintetek? Köszi előre is a válaszokat!!

2014. aug. 19. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nalam beagyazodas volt :)
2014. aug. 19. 14:00
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a tapasztalatod :-) Örülnék,ha nekem is azt jelezné.
2014. aug. 19. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Szivesen!Szoritok Neked :)
2014. aug. 19. 16:33
 4/5 A kérdező kommentje:
na következő wczésnél már folyós véres volt,de kevés..akkor ez inkább peteérés jele ugye? :-( mensi még tutira nem,ahhozmég van 6-7-8 napom
2014. aug. 19. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát nálam a peteérésnek nem volt jele. :(
2014. aug. 19. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!